Film | Guides

Disse 5 film skal du streame i juli 2023

Af
Daniel Lindekilde Engberg
3. juli 2023
5 film du skal streame i juli 2023
Teyonah Parris som Yo-Yo, Jamie Foxx som Slick Charles og John Boyega som Fontaine i 'They Cloned Tyrone' / Foto: Parrish Lewis/Netflix

Del artikel

Denne måned kan du se frem til både action med Dar Salim og Jake Gyllenhall og en absurd komedie med Jamie Foxx.

Vi skriver juli, og der er heldigvis en del gode film på streaming at se frem til her over sommeren. Vi har fundet fem solide bud på film, du kan underholde dig med i løbet af måneden.

Der er alt fra en dokumentar om den populære popduo Wham! til Guy Ritchies nyeste actionfilm og satiriske gyserkomedier med et godt skud absurd humor.

The Covenant

Guy Ritchies The Covenant fik international biografpremiere tilbage i april. Nu er den endelig kommet til Danmark, dog udelukkende på streaming.

I Guy Ritchies The Covenant følger vi den amerikanske sergent John Kinley (Jake Gyllenhall) og den afghanske tolk, Ahmed (spillet af vores egen Dar Salim). De bliver udsat for et bagholdsangreb, og Ahmed redder Kinleys liv. Da Kinley derefter finder ud af, at Ahmed og hans familie alligevel ikke får adgang til USA, som de ellers er blevet forsikret om, tager Kinley tilbage til den afghanske krigszone for at bringe dem sikkert hjem, før Taliban får fingre i dem med henblik på at dræbe dem for forræderi.

The Covenant kan ses nu på Prime Video.

Wham!

Der går ikke en jul, hvor man ikke bliver udsat for julehittet over dem alle, Last Christmas. Med flere utrolig store hits som Wake Me Up Before You Go-Go og Careless Whisper har bandet Wham! skrevet sig ind i musikhistorien.

Nu kommer, hvad der ligner den definitive dokumentar om duoen bestående af George Michael og Andrew Ridgeley. Wham! dykker ned den fire år lange rejse fra teenagevenner til globale popstjerner. Med komplet adgang til personlige arkiver af optagelser og aldrig før sete interviews får du deres succeshistorie fortalt med deres egne ord.

Hvis du er fan af duoen eller musikken og den industri, så er Wham! et godt valg at bruge din aften eller weekend i selskab med. Og mon ikke der er en sang eller to med, som du kan fyre den af til undervejs?

Wham! har premiere 5. juli på Netflix.

Babylon

Babylon fik biografpremiere sidste år og kommer nu endelig på streaming. Den fik ikke helt den succes, der var lagt op til, og nåede aldrig nåede at tjene sit budget ind. Så hvis du er en af dem, der var interesseret i filmen, men ikke fik den set i biografen, har du chancen nu.

Den er instrueret og skrevet af manden bag hittene La La Land og Whiplash og foregår i den ekstravagante og dekadente tid i Hollywoods spæde begyndelse. Her følger vi et ensemble bestående af stjerner som Margot Robbie og Brad Pitt.

Et visuelt overflødighedshorn, der strækker sig over tre timer. Det er en helaftensfilm, så det batter, så den er nok god at gemme til weekenden.

Babylon har premiere 6. juli på SkyShowtime.

They Cloned Tyrone

En af de mere stjernefyldte Netflix-film kommer i denne måned og lader til at være noget af en skør omgang.

Svindleren Tyrone (John Boyega), alfonsen Slick Charles (Jamie Foxx) og den prostituerede Yo-Yo (Teyonah Parris) kommer ud på deres livs sidespor, når en række af uhyggelige og besynderlige begivenheder leder dem på sporet af en stor konspiration.

Netflix deler ikke meget af plottet, men stemningen i traileren giver et godt billede af, hvad man går i møde. They Cloned Tyrone indeholder elementer af satire, absurd komik, gys, mystik og science fiction. Instruktøren Juel Taylor beskriver film som The Live, Groundhog Day og It Follows som inspirationskilder til filmen.

They Cloned Tyrone har premiere 21. juli på Netflix.

The Beanie Bubble

Vi skal tilbage til 1990’erne, da små bamser fyldt med plastikkugler blev det helt store samlerobjekt, der igangsatte en decideret ’craze’.

Filmen følger den dårligt stillede legetøjssælger Ty Warner (Zach Galifianakis), der starter sit eget firma med formålet at producere små plysdyr. Gennem innovative forretningsstrategier bliver Beanie Babies et kæmpe hit, og med internettets spæde start bliver det et fænomen uden lige.

De små dyr bliver pludselig noget, man samler på, og som investorer begynder at spekulere i. Filmen udforsker – inspireret af bogen The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute – de personer omkring Ty Warner, der muliggjorde hans succes, men blev glemt af historien.

The Beanie Bubble er den nyeste film i rækken af ’product biopics’, der er blevet populære de seneste år, hvor vi for nylig har fået film som Air og Tetris.

The Beanie Bubble har premiere 28. juli på Apple TV+.

Del artikel

Andre Film | Guides

Mest læste