Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
3. juli 2023
The Lincoln Lawyer nye serier på Netflix juli 2023
Manuel Garcia-Rulfo som Mickey Haller og Neve Campbell som Maggie McPherson i 'The Lincoln Lawyer' / Foto: Lara Solanki / Netflix

Del artikel

Listen over nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2023 byder bl.a. på en påmindelse om, at du skal elske dig selv, som du er, og at vi alle går igennem svære perioder.

Er du ikke så meget til sukkersøde serier, er der naturligvis også både krimi og thrillers, du kan fordybe dig i.

Og hvis du allerede har streamet første halvdel af tredje sæson af The Witcher, skal du heldigvis ikke vente alt for længe med at se videre. For de sidste afsnit bliver gjort tilgængelige på Netflix 27. juli. Selv om det bliver et farvel til Henry Cavills version af Geralt of Rivia, glæder vi os til at se, hvad der sker i The Witcher-universet.

The Lincoln Lawyer, sæson 2

Premiere: 06.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama

At være en god advokat handler om mere end at have et flot kontor og elegant jakkesæt. Dét beviste Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo, Goliath) i første sæson af The Lincoln Lawyer. Mickey er dog kommet langt, siden han rådgav folk fra sin bil. Nu har han et pænt kontor, og alle vil have fat i ham.

Mickey nyder livet, der følger med succesen. Men da hans seneste flirt pludselig mistænkes for mord, må han i arbejdstøjet for at få hende frikendt. Mon det lykkes?

Survival of the Thickest

Premiere: 13.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie

Det er vigtigt at elske sig selv. Og har du brug for en påmindelse om, hvor fantastisk du er, skal du sætte tid af til serien Survival of the Thickest i juli. For med en god kombination af humor og udfordringer, minder Survival of the Thickest seeren om, at vi alle er fantastiske på hver vores måde.

I komedieserien følger vi Mavis Beaumont (Michelle Buteau, First Wives Club), hvis liv ramler sammen, da hendes kæreste er hende utro. Mavis troede virkelig, at de var end-game. Nu må hun se realiteterne i øjnene, og få styr på sit liv – uden en mand ved hendes side. Heldigvis er hun en skøn kvinde med masser af personlighed, kreativitet og vilje.

Burn the House Down

Premiere: 13.07.2023
Sprog: Japansk
Genre: Drama og thriller

På listen over nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2023 finder du thrillerserien Burn the House Down. Den japanske serie fokuserer på kvinden Anzu (Mei Nagano), der har svært ved at lægge fortiden bag sig. Hendes families hjem blev ødelagt i en brand, da hun var barn, og begivenheden resulterede i hendes forældres skilsmisse.

13 år efter branden forsøger Anzu at finde den skyldige. Hun er nemlig sikker på, at branden ikke skyldtes et uheld. Måske det endda var et forsøg på at ødelægge hendes forældres forhold. Anzu mistænker sin fars nye kone for at have startet branden. For at finde beviser går hun undercover som rengøringsdame for sin stedmor, der ikke ved, hvem hun er.

Country Queen

Premiere: 15.07.2023
Sprog: Engelsk og swahili
Genre: Drama

Melissa Kiplagat spiller den unge Akisa, der har skabt sig et liv langt væk fra sine rødder. Hun arbejder som eventplanlægger og har alt i alt et godt liv. Men da hendes far bliver syg, må hun tage hjem til Nairobi. Akisa frygter at tage hjem, da hun så konfronteres med grundene til, at hun tog væk 10 år forinden.

Det er dog ikke kun familiens problemer, Akisa må håndtere. Området, hun er vokset op i, trues af et mineselskab, der gerne vil have adgang til jorden. Hun står derfor i et dilemma: Skal hun blot rejse væk igen eller kæmpe for familien og deres ejendom?

Sweet Magnolias, sæson 3

Premiere: 20.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og romantik

Vi vil anbefale dig at se Sweet Magnolias, hvis du har brug for en serie, der er nede på jorden og beskæftiger sig med hverdagens udfordringer. Der bekæmpes ikke rumvæsner, spioner, vanvittige mordere og lign. I stedet er der fokus på de udfordringer, som vi hver især kan komme ud for. Og hvordan kærlighed, venskaber og familie hjælper en igennem de bedste og værste perioder af ens liv.

I serien følger vi de tre veninder Maddie, Dana og Helen, der har kendt hinanden siden barndommen, og altid står klar med et kram og et glas vin, når livet bliver hårdt. De spilles af henholdsvis JoAnna Garcia Swisher (Reba), Brooke Elliott (Drop Dead Diva) og Heather Headley (Chicago Med).

A Perfect Story

'A Perfect Story' nye serier på Netflix juni 2023
'A Perfect Story'
Foto: Netflix

Premiere: 28.07.2023
Sprog: Spansk
Genre: Drama og romantik

Hvis du sukker efter romantik, skal du sætte tid af til A Perfect Story på Netflix i slutningen af juli. A Perfect Story er en spansk miniserie, som emmer af romantik og drama. I serien følger vi den unge Margot (Anna Castillo), der kommer fra en rig familie, og tynges af høje forventninger. Da hun stikker af fra sit bryllup, støder hun ind i David (Álvaro Mel).

David er nødt til at jonglere flere jobs for at få hverdagen til at løbe rundt. Han og Margot kunne altså ikke være længere fra hinanden, når det gælder økonomi og forventninger til livet. Det betyder dog, at de kan lære af hinanden – og finde deres egen vej fremad i verden.

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2023

Back to 15, sæson 2, premiere 05.07.2023
Fatal Seduction, premiere 07.07.2023
Devil’s Advocate, premiere 13.07.2023
Sintonia, sæson 4, premiere 25.07.2023
The Witcher, sæson 3, del 2, premiere 27.07.2023
The Tailor, sæson 2, premiere 28.07.2023
D.P., sæson 2, premiere 28.07.2023
Captain Fall, premiere 28.07.2023
Kohrra, premieredato ukendt

Del artikel

Læs mere omNetflix