Film | Nyheder

Ben Affleck og Matt Damon medvirker i ny Netflixfilm

Af
Claus Nygaard Petersen
4. juli 2024
Ben Affleck og Matt Damon
Ben Affleck, og Matt Damon griner hele vejen til Neflix med 'RIP' / Foto: Ashley Landis/AP/Ritzau Scanpix

Del artikel

De to bedste venner og Oscarvindere skal spille sammen i en ny krimi-thriller for Netflix, instrueret af actionthrillerveteranen Joe Carnahan.

Den Oscarvindende duo Ben Affleck og Matt Damon har været en fast bestanddel af Hollywood siden midten af 1990erne.

Det var i 1997, at makkerparret skrev manuskript til dramaet Good Will Hunting og som de ved den efterfølgende Oscaruddeling, hjemtog den gyldne statuette for Bedste originale manuskript.

Efterfølgende er de begge blevet store stjerner og nu skal de spille sammen i Netflix-krimithrilleren RIP, oplyser det amerikanske nyhedsmedie Deadline.

Joe Carnahan (Narc, Smokin’ Aces) er instruktør og manuskriptforfatter på projektet, men ellers er det sparsomt med oplysninger om, hvad filmen handler om.

Det er den 10. film, Ben Affleck og Matt Damon medvirker i sammen og det er desuden deres fælles selskab Artists Equity som producerer RIP. Sidste gang, de medvirkede i en film sammen, var Air fra 2023, som Affleck instruerede og handlede om skabelsen af de ikoniske Air Jordan sneakers.

Hvornår filmen lander hos streamingtjenesten meldes der ikke noget om. Men et forsigtigt bud herfra, lyder på sidste halvdel af 2025 eller starten af 2026.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Film | Nyheder