Film | Nyheder

Besættelsen begynder på ny i første trailer til 'The Exorcist: Believer'

Af
Daniel Lindekilde Engberg
26. juli 2023
The Exorcist: Believer trailer
(V til H) Lidya Jewett som Angela Fielding og Olivia Marcum som Katherine i 'The Exorcist: Believer' / Foto: United International Pictures

Del artikel

'The Exorcist' franchisen vender tilbage med 'The Exorcist: Believer', hvor første trailer netop er blevet udgivet.

The Exorcist fra 1973 bliver ofte hyldet som et af de absolutte højdepunkter når det kommer til gyserfilm, og selvom der kom flere efterfølgere af varierende kvalitet, står navnet stadig stærkt. Nu bliver filmene taget op på ny i en fortsættelse, der

Victor Fielding (Leslie Odom, Jr.) har efter sin kones tragiske dødsfald opdraget deres 12-årige datter, Angela (Lydia Jewet) på egen hånd. Når Angela og hendes veninde Katherine (Olivia Marcum) forsvinder for at fukke op 3 dage senere uden nogen hukommelse af hvad der er hændt dem, begynder flere mærkelige ting at ske omkring de to piger.

Victor begynder, på trods af sin fornuft, at mistænke onde kræfter. I ren desperation opsøger han den eneste, der har været vidne til lignende hændelser: Chris MacNeil (Ellen Burstyn).

Se traileren

The Exorcist: Believer er instrueret af David Gordon Green, der senest har stået bag de tre seneste Halloween film. Blumhouse er et af produktionsselskaberne bag filmen, og de er kendetegnet ved lave budgetter, men lad det ikke narre dig. De har stået bag film flere roste film som Get Out, Whiplash og The Invisible Man.

Ellen Burstyn træder for første gang i 40 år i karakter som Chris MacNeil, der var moren til Reagan i den originale Exorcist film. Efter hvad David Gordon Green gjorde med sine Halloween film, så kan det tænkes at denne film skal ses som en direkte fortsættelse til The Exorcist og styrer udenom alle andre film i franchisen.

The Exorcist: Believer får biografpremiere den 12. oktober.

Del artikel

Andre Film | Nyheder