Film | Nyheder

Bestselleren 'Red, White & Royal Blue' får en hed adaption – Se traileren her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
7. juli 2023
Red, White and Royal Blue trailer
Foto: Prime Video

Del artikel

Bestsellerromanen af Casey McQuiston bliver bragt til live hos Prime Video.

Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), søn af USA's præsident (Uma Thurman), og Storbritanniens prins Henry (Nicholas Galitzine) deler mange af de samme træk: Karisma, godt udseende, intens popularitet og ikke mindst en indebrændt foragt for hinanden.

Deres fejde har indtil videre undgået mediernes søgelys, men efter en stor uenighed ved en kongelig affære får tabloidmedierne blod på tanden og danner en kløft i samarbejdet mellem USA og Storbritannien.

Pressefolkene hos begge parter går i kriseberedskab og sætter sig hurtigt for at iscenesætte en offentlig deklarering af våbenhvile mellem de to unge mænd. Deres tvungne samvær får dog et venskab til at blomstre, der hurtigt udvikler sig til mere end de kunne have forestillet sig.

Se traileren

Filmen er baseret på bogen af samme navn, der kom på den anerkendte New York Times bestsellerliste. Filmen er instrueret af Matthew López i hans instruktørdebut. Han har dog stor erfaring fra teaterscenen, hvor han har vundet flere priser for sine skuespil og har således også skrevet adaptionen af bogen til manuskriptform.

Red, White & Royal Blue har premiere på Prime Video d. 11. august.

Del artikel

Andre Film | Nyheder