Film | Nyheder

Den nye 'Ehrengard' trailer er fyldt med humor og pragtfulde kostumer – se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
17. august 2023
Ehrengard trailer
Sidse Babett Knudsen som Storhertuginden i 'Ehrengard: Forførelsens kunst' / Foto: Netflix

Del artikel

Karen Blixen-fortællingen bliver vækket til live af den Oscarvindende instruktør Bille August, og har Mikkel Boe Følsgaard og Sidse Babett Knudsen i to af de bærende roller.

I det eventyrlige rige, Babenhausen, hyrer Storhertuginden (Sidse Babett Knudsen) eksperten i kærlighed, Hr. Cazotte (Mikkel Boe Følsgaard) for at få sin søn, Lothar (Emil Aron Dorph), til at blive mere bekvem ved det modsatte køn. Storhertuginden ønsker sig nemlig en arving.

Cazotte begynder derfor at undervise Lothar i forførelsens kunst, og det går så godt, at der hurtigt kommer en arving … uden for ægteskab. Kongefamilien søger derefter tilflugt på Rosenbad-slottet, imens interne kræfter i kongeriget prøver at komme til bunds i, hvad der foregår med den arving.

Der bliver også slået tvivl om Cazottes ekspertise, da han forelsker sig i den unge Ehrengard (Alice Esther Bier Zandén – datter af Susanne Bier, red.) Cazotte indser, at han måske ikke ved så meget om kærlighed, som han selv troede.

Se traileren

Demn helt nye trailer giver også første, ordentlige kig på humoren, der pryder filmen, og så fremviser den det enorme arbejde, der er lagt i filmen scenografi og kostumedesign, som vores egen Dronning Margrethe 2. har stået for.

Ehrengard: Forførelsens kunst har premiere på Netflix 14. september.

Del artikel

Andre Film | Nyheder