Film | Nyheder

Der er (måske) endnu en 'Downton Abbey'-film på vej

Af
Signe Bjørg Granberg
22. marts 2024
'Downton Abbey'
Der kommer efter sigende en tredje og sidste film i 'Downton Abbey' føljetonen. / Foto: © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.

Del artikel

Ifølge den engelske stjerneskuespiller Imelda Staunton er der en tredje og sidste 'Downton Abbey'-film på vej. Det afslørede hun for nylig i et radiointerview på BBC.

Den ikoniske, engelske upstairs-downstairs-serie, Downton Abbey, er ikke til at komme udenom, når man ser tilbage på nogle af de bedste periodedramaer i seriehistorien.

Serien, der er skabt af Julian Fellowes, består af seks sæsoner (52 episoder) og foregår i begyndelsen af 1900-tallet, hvor vi følger overklassefamilien Crawley og deres tjenestefolk på det fiktive gods, Downton Abbey, i England.

Serien tager udgangspunkt i personlige historier og spændende karakterer, som vi – på tværs af de sociale klasser – kan spejle os i, og derfor er den stadig vedkommende den dag i dag.

Foruden selve serien er der blevet lavet to efterfølgende film, der dog ikke helt kan leve op til seriens storhed. Alligevel tyder det nu på, at der er endnu en film på vej – i hvert fald, hvis man skal tro den engelske skuespiller, Imelda Staunton (Harry Potter, The Crown).

I et radiointerview til BBC har Staunton – der spiller med i begge film – nemlig fortalt, at der kommer en tredje og sidste film. Det skriver bl.a. det amerikanske branchemedie, Deadline.

Det er dog endnu ikke officielt bekræftet fra anden side, at filmen er en realitet, men mon ikke, vi godt kan begynde at støve vores bedste britiske accent af og gøre klar til en kop te med familien Crawley og co.?

Serien Downton Abbey kan ses på Netflix, HBO Max, Prime Video og SkyShowtime, og de to film kan lejes eller købes på bl.a. Viaplay, Apple TV+ og Blockbuster.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder