Film | Nyheder

Første actionfyldte kig på Zack Snyders sci-fi epos 'Rebel Moon' er landet – Se traileren

Af
Daniel Lindekilde Engberg
22. august 2023
Rebel Moon teaser trailer
Sofia Boutella som Kora i 'Rebel Moon' / Foto: Clay Enos/Netflix

Del artikel

Instruktøren Zack Snyder brager igen ind på scenen med sin stort anlagte sci-fi fortælling, der udkommer i to dele.

Zack Snyder sagde farvel til det DC-univers han grundlagde, efter han endelig kunne færdiggøre sin version af Justice League-filmen, og en zombie film senere er han nu klar med sit nye store projekt, Rebel Moon.

En fredelig koloni ved kanten af galaksen bliver underlagt tyranniske kræfters magt. Den mystiske Kora (Sofia Boutella), der lever blandt koloniens beboer bliver deres eneste håb for at overleve.

Hun skal samle et hold af kæmpere, der kan påtage sig den mastodontiske opgave at modsætte sig Moderverdenen. Hun samler flere rebeller, bønner, krigsofre og outsidere i en kamp, der vil bestemme galaksens skæbne.

Se teaser traileren

Der er næsten mere at tage fat på i traileren end ord kan beskrive, og det ser i hvert fald ud til at blive en storslået affære. Rumskibe, hære, flere planeter og næsten fabelagtige væsener pryder traileren i en sammenblanding af action og indblik i universet. Foruden Boutella medvirker bl.a. Anthony Hopkins (I en stemmerolle), Charlie Hunnam, Djimon Hounsou og Ray Fisher.

Rebel Moon består af to dele. Den første Child of Fire har premiere på Netflix d. 22. december. Den anden del af Rebel Moon, der har titlen Scargiver har premiere fire måneder senere d. 19. april i 2024.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Film | Nyheder

Mest læste