Film | Nyheder

Nyt biografkoncept åbner snart i Carlsberg Byen

Af
Carina Nørgaard Schou
8. april 2024
Reservoir Carlsberg Byen
Foto: PR

Del artikel

Film, mad og drinks går hånd i hånd i det nye biografkoncept Reservoir, der slår dørene op senere i år.

'Dinner and a movie' er en klassisk og meget populær date-kombination, og snart kan du få begge dele samme sted hos det kommende biografkoncept Reservoir i den københavnske bydel Carlsberg Byen.

På Bryggernes Plads i Carlsberg Byen åbner det nye koncept, som du ikke finder magen til andre steder i Danmark. Her kan du både spise god mad i restaurantdelen, se en film i en af de små, intime sale og nyde en drink i loungeområdet.

Navnet Reservoir er delvist inspireret af Quentin Tarantinos ikoniske film Reservoir Dogs, som man angiveligt vil kunne finde flere referencer til, når Reservoir slår dørene op i slutningen af 2024. Og dels af det vand, der var årsag til, at bryggeriet Carlsberg blev grundlagt lige netop her.

Om biografen satser på filmklassikere i Tarantino-genren eller nye biobaskere, er der endnu ikke forlydender om, men vi følger med og opdaterer løbende, når der er nyt.

Indtil da kan du følge med i tilblivelsen af Reservoir på Instagramprofilen @reservoir_kbh.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omBiograf

Andre Film | Nyheder