Film | Nyheder

Premieredato og teasertrailer klar på Ole Christian Madsens Afdeling Q-film 'Den grænseløse'

Af
Signe Bjørg Granberg
20. oktober 2023Opdateret 23. januar 2024
'Den grænseløse'
Sofie Torp, Ulrich Thomsen og Afshin Firouzi i 'Den grænseløse' / Foto: Nordisk Film Production / Armands Virbulis

Del artikel

Sjette film i Afdeling Q-universet baseret på Jussi Adler-Olsens succesfulde romaner barsler med endnu en uopklaret mordsag for trioen, Carl Mørck, Rose og Assad. Se den nye trailer her.

Sjette film i Afdeling-Q universet sender Carl Mørck, Rose og Assad til Bornholm, hvor et gammelt mysterium om en død pige, hængende i et træ, vækkes til live og trækker tråde til en hemmelig solkult på øen.

Filmen er instrueret af den garvede instruktør, Ole Christian Madsen (Flammen & Citronen), og det er Jakob Weis (Fædre & mødre), der på baggrund af Jussi Adler Olsens roman, har skrevet manuskriptet.

Denne gang finder man Ulrich Thomsen, Sofie Torp og Afshin Firouzi i de tre bærende hovedroller som hhv. Carl Mørck, Rose og Assad. Foruden den dynamiske trio medvirker blandt andre Joachim Fjelstrup, Helle Fagralid, Rasmus Bjerg, Søren Malling og svenske Hedda Stiernstedt.

Den grænseløse får premiere i de danske biografer 1. februar 2024.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder