Film | Nyheder

Renée Zellweger vender tilbage i ny ‘Bridget Jones'-film sammen med Hugh Grant

Af
Signe Bjørg Granberg
10. april 2024
'Bridget Jones'
Renee Zellweger vender tilbage i rollen som Bridget Jones i den nye film ‘Bridget Jones: Mad About the Boy’ / Foto: Viaplay / Working Title Films

Del artikel

Den nye film i rækken om fantastiske Bridget Jones får undertitlen 'Mad About the Boy' og forventes at få premiere på Valentines Day 2025.

De tre første film om den notoriske singlepige, Bridget Jones, blev store biografsuccesser, og efter at der længe har floreret rygter om endnu en film i rækken, er det nu bekræftet, at den dobbelte Oscar-vinder, Renée Zellweger, vender tilbage som Bridget.

Det skriver det amerikanske branchemedie, Variety og bekræfter, at Zellweger får følgeskab af Hugh Grant, der også medvirkede i de to første film, men ikke i den tredje (Bridget Jones' Baby), som den sleske Daniel Cleaver.

Også Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) og Leo Woodall (The White Lotus, One Day) er på rollelisten i den kommende film, der bliver instrueret af Michael Morris.

Filmene er baseret på Helen Fieldings bestsellerbog, og den nye film, Bridget Jones: Mad about the Boy, forventes at få premiere på Valentines Day 2025.

De første tre Bridget Jones-film kan ses på Netflix og Viaplay.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste