Film | Nyheder

Se den første trailer for Disney's 'Mufasa: Løvernes konge', hvor Mads Mikkelsen lægger stemme til løven Kiros

Af
Signe Bjørg Granberg
29. april 2024
Mufasa in Disney’s MUFASA: THE LION KING.
I den nye Disney-film 'Mufasa: Løvernes konge' lægger Mads Mikkelsen stemme til en ny karakter / Foto: Photo courtesy of Disney. © 2024 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Del artikel

Med Berry Jenkins som instruktør, et stjernespækket cast inkl. vores egen Mads Mikkelsen og med sange af den prisbelønnede sangskriver, Lin-Manuel Miranda, er der lagt i kakkelovnen til det helt store drama i ny Disney-film.

Til tonerne af The Circle of Life starter teasertraileren for den nye Disney-film 'Mufasa: Løvernes konge', der får premiere i de danske biografer 19. december.

Filmen handler, som titlen antyder, om Mufasa – Simbas far fra den oprindelige Løvernes konge – hvis død mange nok husker som en af de sørgerligste scener i filmhistorien. I denne film følger vi dog Mufasa, fra han var en lille forældreløs løveunge - lang tid før, han blev løvernes konge.

Det er Aaron Pierre, der lægger stemme til Mufasa, og det øvrige cast består bl.a. af Kelvin Harrison Jr. som løven Taka, der opfostrer Mufasa, Tiffany Boone som Sarabi, Kagiso Lediga som Rafiki, Preston Nyman som Zazu, Thandiwe Newton som Takas mor, Lennie James som Takas far, Seth Rogen som Pumbaa, Billy Eichner som Timon, Donald Glover som Simba, Beyoncé Knowles-Carter som Nala og Blue Ivy Carter som Kiara. Og sidst, men ikke mindst, altså Mads Mikkelsen som løven Kiros.

Hvem, der skal lægge danske stemmer til filmen, vides endnu ikke.

Mufasa: Løvernes konge får biografpremiere 19. december.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder