Film | Nyheder

Se traileren til 'Saltburn' af Emerald Fennell med Jacob Elordi og Barry Keoghan i hovedrollerne

Af
Signe Bjørg Granberg
20. oktober 2023
'Saltburn'
Emerald Fennell giver os en vidunderligt forskruet fortælling om privilegier og begær i 'Saltburn' / Foto: Courtesy of Prime

Del artikel

Emerald Fennell, der stod bag 'Promising Young Woman', er tilbage med en vidunderligt forskruet fortælling, der har et stjernespækket cast og Margot Robbie som producer.

Emerald Fennell kom på alles læber tilbage i 2021, da hun med sin debutfilm, Promising Young Woman, vandt en Oscar for Bedste originale manuskript. Filmen var nomineret til yderligere 4 statuetter i de prestigefyldte kategorier Bedste film, Bedste instruktør, Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste klipning. En sand triumf for den unge, kvindelige filmskaber!

Nu er hun snart klar med endnu en film, der er en fortælling om privilegier og begær.

Filmen hedder Saltburn og handler om den studerende Oliver Quick (Barry Keoghan), der kæmper med at finde sin plads på Oxford Universitet. En dag bliver han draget ind i den charmerende og aristokratiske Felix Cattons (Jacob Elordi) verden, og han bliver tilmed inviteret til et besøg på den excentriske families gods, Saltburn.

Det bliver en sommer, han aldrig glemmer!

'Saltburn'
Jacob Elordi i den nye film 'Saltburn'
Foto: Courtesy of Prime

Foruden Jacob Elordi (kendt fra HBO-serien, Euphoria, og snart er aktuel i filmen Priscilla) og Barry Keoghan (kendt fra serien Top Boy og Nolan-filmen Dunkirk) medvirker også Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe og Carey Mulligan (der spillede hovedrollen i Promising Young Woman)

Saltburn forventes at få premiere på Prime Video senere i år, men der er endnu ikke meldt en dansk premieredato ud.

Del artikel

Andre Film | Nyheder