Film | Nyheder

'Euphoria'-stjernen Jacob Elordi leverer et dystert Elvis-portræt i Sofia Coppolas 'Priscilla'

Af
Signe Bjørg Granberg
5. oktober 2023
Priscilla
Jacob Elordi og Cailee Spaeny i Sofia Coppolas 'Priscilla' / Foto: KEN WORONER/A24

Del artikel

Den nye Sofia Coppola-film 'Priscilla' følger det turbulente forhold mellem Elvis og Priscilla Presley og er baseret på Priscillas memoir 'Elvis and me' – se den nye trailer.

Sofia Coppola er kendt for at lave film med stærke, kvindelige hovedroller, og hendes nye film, Priscilla, er ingen undtagelse.

For selv om Priscilla primært er kendt for at være gift med Elvis Presley, er der mere til hendes historie, end vi hidtil har set. Og Sofia Coppola vil fortælle os den historie.

I hovedrollen som Priscilla finder man det unge stjernefrø Cailee Spaeny, som mange nok vil huske fra den glimrende HBO-krimi Mare of Easttown. Nu får hun sin første egentlige hovedrolle, og skal man tro reaktionerne fra dette års Venedig Film Festival, hvor filmen havde verdenspremiere, gør hun det fænomenalt i rollen.

Overfor hende som Elvis ses Euphorias Jacob Elordi, og efter traileren at dømme spiller han samme type dumt svin, som vi kender ham fra Euphoria. Det er altså et lidt anderledes "take" på Elvis-karakteren, end det Baz Lurhmann senest gav os med Austin Butler som Elvis, vi kan se frem til i Coppolas version.

Priscilla får premiere på det amerikanske marked 3. november, men der er endnu ikke meldt en dansk premiere ud.

Del artikel

Læs mere omFilm

Andre Film | Nyheder