Film | Nyheder

Sebastian Bull og Sidse Babett krydser klinger i ny fængselsfilm af Gustav Möller

Af
Signe Bjørg Granberg
15. november 2023Opdateret 23. februar 2024
'Vogter'
Sebastian Bull spiller hovedrollen som indsat i den nye danske film 'Vogter' / Foto: Nordisk Film Production / Jasper J. Spanning

Del artikel

'Vogter' er en ny, stjernespækket film af manden bag den anmelderroste 'Den Skyldige'. Filmen dyster netop nu i hovedkonkurrencen ved årets Berlin Film Festival og får dansk premiere i efteråret. Se den nye trailer her.

Svenske Gustav Möller slog sit navn fast med syvtommersøm, da han spillefilmsdebuterede med spændingsfilmen, Den Skyldige, tilbage i 2018. Nu er han så snart aktuel med den nye fængselsfilm, Vogter.

Vogter handler om den idealistiske fængselsbetjent, Eva, der bliver fanget i sit livs dilemma, da manden, der er dømt for mordet på hendes søn, anbringes i det fængsel, hvor hun arbejder. Uden at afsløre sin hemmelighed beder Eva om at blive flyttet til den unge mands afdeling, og så starter et nervepirrende drama, hvor Evas retsfølelse sætter både hendes moral og fremtid på spil.

I rollen som Eva finder man en af dansk films største skuespillerinder, Sidse Babett Knudsen, og over for hende ses det unge stjerneskud, Sebastian Bull, som den morddømte, Mikkel.

Foruden Babett og Bull kan man også glæde sig til at opleve Dar Salim, Marina Bouras, Jacob Lohmann, Olaf Johannessen, Siir Tilif og Rami Zayat.

Vogter får verdenspremiere i hovedkonkurrencen på årets Berlinale i midten af februar og kommer i de danske biografer til efteråret.

Del artikel

Læs mere omFilmDansk

Andre Film | Nyheder