Film | Nyheder

Selskabsleg smadrer hyggemiddagen i traileren for den nye danske komedie 'Hygge!'

Af
Signe Bjørg Granberg
11. september 2023
Hygge!
Den nye danske komedie 'Hygge!' får premiere til oktober / Foto: Christian Geisnæs / Scanbox

Del artikel

Dagur Karis nye film 'Hygge!' har Sofie Torp, Joachim Fjelstrup og Nicolai Jørgensen på rollelisten. Filmen får premiere til oktober, og første trailer er netop blevet offentliggjort

Er der noget, vi danskere værner om, så er det at hygge os. Og det er netop omdrejningspunktet i den nye danske film, Hygge!

Filmen handler om syv venner, der mødes til en middag i et idyllisk sommerhus. Der er lagt i kakkelovnen til en rigtig "hyggeaften" med god mad, vin og godt selskab.

Men da en af middagsselskabets gæster foreslår en selskabsleg, hvor alle skal lægge deres telefoner på bordet og delagtiggøre resten i de beskeder og opkald, der tikker ind, slår det revner i hyggen.

Vennerne forsøger krampagtigt at bevare den gode stemning, alt imens skeletterne vælter ud af skabet.

Hygge! er skrevet og instrueret af den prisvindende islandske instruktør, Dagur Kári, og er hans udgave af den italienske film Perfect Strangers. Perfect Strangers er blevet filmatiseret i lokale versioner i flere lande, og er den film i verden, der er blevet lavet flest remakes af.

På rollelisten finder man Sofie Torp, Joachim Fjelstrup, Nicolai Jørgensen, Andrea Heick Gadeberg, Jesper Groth, Thue Ersted Rasmussen og Olivia Joof Lewerissa.

Hygge! har dansk biografpremiere 26. oktober.

Del artikel

Andre Film | Nyheder