Film | Nyheder

Traileren til den historiske actionfilm 'Stockholm Bloodbath' er landet - se de mange danske stjerner

Af
Daniel Lindekilde Engberg
15. september 2023
Stockholm Bloodbath trailer
Claes Bang som Christian 2. i 'Stockholm Bloodbath' / Foto: Scanbox Entertainment

Del artikel

Claes Bang, Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Ulrich Thomsen og Jakob Oftebro er blandt de mange danske navne i den nye storfilm om Christian den 2.’s massakre på det svenske kongehus. Se den helt nye trailer her.

Det er ikke ofte, at skandinavisk historie får den helt store Hollywood-behandling, men det må siges at være tilfældet for Mikael Håfström kommende film, Stockholm Bloodbath.

Den danske Kong Christian 2. (Claes bang) er i 1520 i gang med at gøre indtog i Sverige for at tage magten fra den svenske konge, Sten Sture (Adam Pålsson). Samtidig sværger de to søstre Freja (Alba August) og Anne (Sophie Cookson) hævn over dem, som dræbte deres familie og bliver trukket ind i den store massehenrettelse, som Christan 2. har beordret. Det, der i folkemunde blev kendt som Det Stockholmske Blodbad.

Der er danskere for alle pengene i Stockholm Bloodbath, hvor rollelisten bl.a. består af Claes Bang, Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Ulrich Thomsen og Jakob Oftebro i bærende roller. Til trods for de mange danske kræfter foregår filmen på engelsk.

Stockholm Bloodbath har premiere i de danske biografer 18. januar 2024.

Del artikel

Læs mere omFilmBiograf

Andre Film | Nyheder

Mest læste