Film | Nyheder

What2Watch: Anmeldelse af den fascinerende danske dokumentar 'Munken'

Af
Signe Bjørg Granberg
28. september 2023
Anmeldelse af 'Munken'
Casper Christensen og Ann Lind Andersen anmelder i denne omgang af What2Watch den danske dokumentarfilm 'Munken' / Foto: What2Watch, Youtube

Del artikel

Ann Lind Andersen og Casper Christensen anmelder og diskuterer i denne omgang af What2Watch en af de mest omtalte dokumentarer i øjeblikket, 'Munken'

Dokumentarfilmen, Munken, handler om den anerkendte, danske HIV-forsker og familiefar, Jan Hansen, der på papiret havde det hele. Alligevel forlader han sin familie og sit højtprofilerede job for at blive buddhistisk skovmunk i Sri Lanka. Valget får tunge konsekvenser for familien, der står uforstående tilbage i Danmark.

Det danske dokumentaristpar, Mira Jargil og Christian Sønderby Jepsen, tager afsted for at filme munkens levevis, men på grund af uoverensstemmelser afbrydes projektet undervejs. Da de en årrække senere bliver kontaktet af munkens nu voksne søn, tager historien en uventet drejning.

Ann og Casper er begge enige om, at historien er dybt fascinerende, men de mener dog, at filmen kunne have været bedre i sin fortælling og fokus.

Se flere anmeldelser fra What2Watch her.

Del artikel

Andre Film | Nyheder