Kultur | Nyheder

De populære børnebøger om 'Sallys far' kan nu opleves som teater over hele landet

Af
Signe Bjørg Granberg
17. januar 2024
'Sallys far'
Louise Schouw Teaters nye teaterforestilling 'Sallys far' er baseret på de populære bøger af samme navn / Foto: Louise Schouw Teater

Del artikel

Louise Schouw Teaters nye forestilling 'Sallys far' er baseret på bøgerne af samme navn af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen og bliver fyldt med sjov, ballade og nyskrevne sange af Sigurd Barrett.

Louise Schouw Teater har i flere år været et af Danmarks største turnerende teatre, og der spilles årligt flere end 250 opførelser rundt omkring i landet.

Blandt teatrets tidligere titler finder man Villads fra Valby og Vitello, og nu er turen så kommet til endnu en forestilling baseret på en populær børnebog, nemlig Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

Sallys far handler om pigen Sally, hendes lillebror Eddie og deres pinlige, politisk ukorrekte, men også rigtig sjove, far. I rollen som Sallys far finder man Morten Bo Koch, der har lavet teater i mange år og desuden har medvirket i tv-serierne Klienten, Livvagterne og Lykke. Foruden Koch medvirker også Kristian Holm Joensen, Marianne Gonnov Bøgelund og Anton Sager.

Det er Louise Schouw selv, der er instruktør på forestillingen, og Sigurd Barrett og Eskild Dohn har skrevet og komponeret musikken.

Forestillingen Sallys far spiller fra 19. januar 2024 til marts 2025 over hele landet.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTeaterBøgerDansk

Andre Kultur | Nyheder