Serier | Nyheder

Det kan du lære af Netflix’ nye serie ”Dating Around”

AfJonas
9. maj 2019

Del artikel

Netflix-serien ”Tydying Up” lærte os, hvordan vi skal rydde op og holde orden i vores hjemlige rod. Med Netflix’ nye serie Dating Around, lærer du at gå på date og samtale med personer du, som udgangspunkt ikke nødvendigvis har noget til fælles med.

Der findes utallige myter og fordomme om dating, og specielt blind-dating. I den nye Netflixserie Dating Around, følger vi i hvert afsnit en ny hovedperson, som skal på 5 forskellige blind dates.

Efter de 5 blind dates skal hovedpersonen vælge, hvem der skal inviteres med på en efterfølgende date – dog uden kamera på.

Det er både spændende og medrivende, men også meget lærerigt for os som seere.

Hvorfor Dating Around er anderledes fra de 7 mio. andre datingshows

Umiddelbart lyder det måske som en million andre datingshows som du kender. Genistregen af Netflix er måden de får dig som seer, til at leve sig totalt ind i de forskellige dating-situationer.

De 5 forskellige datesituationer du følger i hvert afsnit, er klippet sammen så det fremstår som om, at de foregår på en og samme tid. I afsnit 1, for at tage et eksempel, følger vi en flot ung mand ved navn Luke. Han introducerer sig i første scene for en pige, som arbejder i madlavningsindustrien. I den næste scene gør han det samme, til en ny kvinde som arbejder med modetøj, osv.

Efterfølgende kommer der scener, hvor man skiftevis følger de datene f.eks. gå igennem menuen og vælge, hvad de skal have at spise; dernæst ser man dem skåle med hinanden. På denne måde bliver man som seer hele tiden foranlediget til at vurdere deltagerne overfor hinanden og sætte sig ind i de situationer, som udspiller sig.

Det er en virkelig fed måde at producere og følge et datingshow, og grunden til at det nok skal blive en succes for Netflix.

Kunne godt ramme et bredere publikum

Selvom det blev sagt før, at Dating Around formentlig bliver en succes, er der visse ting, som ikke er helt så perfekte. Specielt den målgruppe de rammer med deres deltagere. Alle dates foregår i New York, og er meget fokuseret på ”millennials” i New York. Derfor kan mange af dialogerne datesene imellem godt blive lidt ensformige.

Kombineret med alle de sædvanlige samtaleemner man som regel går til på en første date, såsom ”hvad laver du til daglig”, ”hvor kommer du oprindeligt fra”, og ”hvad leder du efter i et parforhold”, kan det nogen gange godt være lidt tungt at komme igennem nogle af datene.

Men underordnet dette, er det en supergodt produceret serie, som vi lover at du nok skal æde råt, hvis genren er noget for dig.

Hvad kan du så lære af Dating Around

Hvis du, som mange andre, er én af dem som også ser Dating Around og datingshows i al almindelighed, for at lære noget om, hvordan man bedst gebærder sig på en date, så kommer her nogle ting om dating vi lærte af at se Dating Around.


  • Dating er stadig en tabu. Men sådan har alle det, så kast dig nu bare hovedkulds ud i det.

  • Mange valgmuligheder gør det kun sværere at vælge rigtig. Så hold dig til en date ad gangen.

  • Selvom du ikke finder dit hjertes udkårne, er dating en fed måde at møde spændende mennesker.

  • Det er IKKE skræmmende at møde nye mennesker, hvis du bare er åben og dig selv.

  • Med selvtillid kommer du længst – så tro på dig selv.


læse mere om dating på Lovebuddy

Byg din selvtillid inden din næste date

Det vigtigste vi lærte af Dating Around, var at de personer, som oftest vandt hovedpersonens gunst og blev inviteret på et date nummer to, var dem, der udstrålede mest selvtillid.

Der er flere måder at bygge sin egen selvtillid op inden en date, her kommer blot nogle af dem:


  • Tænk positivt. Hvor banalt det end lyder, er det en virkelig god øvelse, også i situationer som ikke har med dates at gøre. Hvis du tænker at det nok skal gå godt – så er chancerne for at det sker også meget større.

  • Tag en træning inden. Når du træner udskiller din krop flere endorfiner, som hjælper dig til at blive mindre stresset og får dig til at få det bedre rent psykologisk.

  • Vælg dit yndlingstøj. Tag tøj på som du føler dig lækker i. Tjek evt. disse kjoler til fest.

  • Ret ryggen og bær dig selv med stil.

  • Tag en sjus eller en øl inden daten (men kun en) – det tager lige toppen af nervøsiteten.


Køkken24

Læs også: Top 5: Sexede bad boy, der bare gerne vil elskes

Læs også: 6 sexede serier på Netflix

Del artikel

Andre Serier | Nyheder