Serier | Nyheder

4 nye serier på C More i december

AfTenna Krupsdahl
1. december 2019
Foto: Charmed/C More

Del artikel

Kan du som os her på Vi Elsker Serier næsten heller ikke vente til juleaften? Så tag det bare helt roligt. C More har nemlig en masse skønne og spændende serier forberedt til os i hele december måned, så vi kan hygge os i mellemtiden. Klik ind på C Mores streamingtjeneste og åbn en julesæk fyldt med serieunderholdning.

Mary Kills People


Premiere d. 5. december

Tag med på nye eventyrer, når tredje og sidste sæson af den spændende dramaserie Mary Kills People har premiere d. 5. december.

Som frelsende engel med en hjælpende hånd til folk, som gerne vil forlade denne jord, arbejder lægen Mary stadig for at hjælpe, når ingen andre vil eller kan. At være single mor, akutlæge i dagtimerne og angel of death om natten kan have sine udfordringer, når man konstant skal holde sig under lovens radar.

The Missing/Forsvundet: Pigerne fra Red Light District


Premiere d. 10. december

I december blændes der også op for den populære og roste serie The Missing, når 3. sæson får premiere d. 10. december.

Hvis man ikke helt kan huske alle detaljer i sæson 2, så er den stadig tilgængelig et par uger endnu på C More. Serien er en engelsk thriller om den 5-årige dreng Oliver Hughes forsvinden under en familieferie i Frankrig, og nu dukker nye spor op.

Charmed


Premiere d. 20. december

Den amerikanske Kultserie Heksene fra Warren Manor kommer i en ny version under navnet Charmed.

Fantasyserien tager os med på en spændende rejse, hvor vi følger tre magtfulde unge hekse Macy, Mel og Maggie, der sammen kæmper en brag kamp for at beskytte verden fra mørke kræfter. Hele første sæson kan streames fra d. 20. december.

Afhøring


Premiere 16. december

Og dansk når det bliver bedst: Afhøring er den nye komedieserie med Jonas Schmidt og Morten Jørgensen, som gør sig som to groteske forhørsspecialister.

De to politibetjente får en masse forbrydelser, som de skal forsøge at opklare, men det umage par har tilsammen total mangel på empati og generel manglende sociale adfærd og dermed mindre end nul procent chance for at kunne opklare noget som helst.

Afhøring består af i alt ti episoder, som alle bliver tilgængelige den 16. december, så der er masser af chance for at blive godt underholdt – og lidt forarget, når sort humor går i frit fald.

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder