Serier | Nyheder

Godt nyt til alle krimielskere: 'Den som dræber - Fanget af mørket' vender tilbage med sæson 4

Af
Carina Nørgaard Schou
24. februar 2023
Den som dræber sæson 4
Skuespillerne Natalie Madueño og Simon Sears vender tilbage som profileren Louise Bergstein og efterforskeren Frederik Havgaard i fjerde sæson af 'Den som dræber' / Foto: Per Arnesen / Viaplay

Del artikel

Optagelserne til fjerde sæson af det populære krimidrama 'Den som dræber – Fanget af mørket' på Viaplay er i fuld gang.

Glæd dig til et uhyggeligt gensyn med Natalie Madueño som den erfarne profiler, Louise Bergstein, og Simon Sears som efterforskeren Frederik Havgaard, når fjerde sæson af den højspændte krimiserie Den som dræber – Fanget af mørket kommer på Viaplay til næste år.

Tredje sæson, som lige nu kan ses på Viaplay, har slået alle rekorder og er blevet streamingtjenestens mest sete serie nogensinde på premieredagen.

Det var da også en særdeles begejstret anmelder, der hos Vi Elsker Serier overøste sæson 3 med fem hjerter og roste den for at dykke ned i ondskaben med et uventet overskud og elegance.

I den kommende sæson ændres fokus, og historien stiller i stedet skarpt på efterforskeren Frederik Havgaard (Simon Sears).

Ifølge pressemeddelelsen bliver Louise og Frederik for alvor sat på prøve, da de igen skal opklare en alvorlig forbrydelse, hvor et ungt bandemedlem bliver likvideret kort tid efter at være blevet løsladt. Mordet bliver begyndelsen på en spektakulær mordgåde, der forgrener sig til hele Øresundsregionen og undersøger, hvornår forbrydere reelt har udstået deres straf, og om menneskets jagt på retfærdighed kan gå for vidt.

Sæson 4 af Den som dræber - Fanget af mørket forventes at få premiere i løbet af 2024.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder