Serier | Guides

Nye sæsoner af 'Severance' og 'Silo' og flere stjernespækkede Apple-titler i vente

Af
Signe Bjørg Granberg
12. juni 2024Opdateret 29. juli 2024
Severance
Den længe ventede anden sæson af Apple TV+serien 'Severance' er nu endelig på vej / Foto: Courtesy of Apple TV+

Del artikel

Brad Pitt, George Clooney, Natalie Portman, Matt Damon, Scarlett Johansson, Channing Tatum, Woody Harrelson, Tim Robbins, Jennifer Connelly og Harrison Ford dukker alle op i nye film og serier fra Apple i løbet af de næste måneder. Se traileren for de mange nye titler her.

Der er endelig godt nyt til fans af serierne Severance og Silo. Begge serier er nemlig på vej med en ny sæson på Apple TV+, og de første sneak peeks er ude nu.

'Silo'
Tim Robbins i den nye sæson af 'Silo'
Foto: Courtesy of Apple

Anden sæson af Severance får premiere 17. januar 2025, imens Silo vender tilbage med anden sæson allerede 15. november 2024.

Foruden de nye klip fra de anmelderroste serier, afslørede Apple i går et imponerede line-up for de næste måneder med det ene A-listenavn efter det andet på rollelisterne.

Blandt andet kan man se frem til filmene Fly Me to the Moon med Scarlett Johansson og Channing Tatum, der får biografpremiere 12. juli, Wolfs med George Clooney og Brad Pitt – og Zlatko Buric i en birolle – der får biografpremiere 20. september og The Instigators med Matt Damon og Casey Affleck, der kommer direkte på Apple TV+ 6. august.

Derudover er der også flere, stjernespækkede serier i vente på Apple TV+, blandt andet Lady in the Lake med Natalie Portman og nye sæsoner af Shrinking, Slow Horses og Pachinko.

Se traileren med Apples imponerede sommer- og efterårstitler her:

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste