TV | Nyheder

Ny 'Vild med dans'-vært afsløret forud for premieren på 21. sæson

Af
Signe Bjørg Granberg
6. august 2024
'Vild med dans'
Cilia Trappaud er ny vært sammen med Martin Johannes Larsen i årets 'Vild med dans' på TV 2 / Foto: Rasmus Weng/TV 2

Del artikel

Sarah Grünewald takkede sidste år af efter 11 sæsoner som vært på det voldsomt populære TV 2-program, og nu er hendes afløser endelig fundet.

Martin Johannes Larsen, der er vært på Vild med dans for tredje gang, får i år følgeskab af en ny vært, nemlig den 31-årige professionelle danser, Cilia Trappaud.

Cilia har en mangeårig dansebaggrund i jazz, jazzfunk, hiphop, house og moderne dans og har siden 2018 boet i Los Angeles, hvor hun har arbejdet med store stjerner som blandt andre Beyoncé, Coldplay og Usher. Hun har medvirket i utallige tv-shows, musikvideoer, liveoptrædener, reklamer og teaterforestillinger både i Danmark og i USA

Den nye vært fortæller, at hun altid selv har holdt meget af det populære TV 2-program og glæder sig til at indtage værtsrollen:

– Jeg er meget glad for at have fået jobbet. Jeg har altid holdt af Vild med dans, fordi det handler om det, som jeg elsker allermest; dans. Det er et skønt program, især fordi det viser, hvordan dans kan udfordre og udvikle folk på nogle spændende, smukke og uventede måder. Jeg glæder mig til at følge deltagernes rejse tæt, at se dem være modige og at følge deres fremskridt både personligt og dansemæssigt. Og så glæder jeg mig også rigtig meget til at blive en del af hele teamet og produktionen bag.

Den nye og 21. sæson af Vild med dans får premiere til september på TV 2 og TV 2 Play.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2 PlayTV 2Dansk

Andre TV | Nyheder

Mest læste