Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Sebastian Bull

Af
Signe Bjørg Granberg
12. september 2024
Sebastian Bull
Skuespiller Sebastian Bull er ugens gæst hos Carina og Signe i podcasten 'Det, vi elsker' / Foto: Søren Jul Lamberth

Del artikel

I denne uge gæster den fremadstormende skuespiller Sebastian Bull podcaststudiet til en snak om den nye fængselsfilm 'Vogter', hvor han har sin allerførste hovedrolle.

Før Sebastian Bull medvirkede i sidste års udgave af Vild med dans, var det nok ikke hele Familien Danmark, der vidste, hvem den unge skuespiller var.

Men faktisk har han været aktuel i en lag række film og serier, siden han brød igennem som den unge Nick i Thomas Vinterbergs barske film, Submarino, fra 2010.

Bull havde faktisk aldrig hørt om Vinterberg, før han blev castet til filmen, fortæller han Carina og Signe i ugens udgave af Det, vi elsker.

Han er inviteret i podcaststudiet for at tale om Gustav Möllers nye, danske film, Vogter, hvor han spiller hovedrollen som den unge, drabsdømte Mikkel overfor Sidse Babett Knudsens fængselsbetjent, Eva.

Og det var en stor og fantastisk opgave for Bull at skulle spille Mikkel – og ikke mindst at skulle stå overfor Sidse Babett. Bull deler generøst ud af sine oplevelser på settet og fortæller mange både sjove og vilde anekdoter fra optagelserne.

Carina og Signe taler også med ham om hans adhd og om de usikkerheder, han stadig oplever inden for sit fag, hvor han tit har en følelse af ikke at føle sig god nok. Det bliver en både sjov og ærlig snak, hvor Sebastian Bull også afslører nyt om fremtidige projekter.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste