Serier | Nyheder

Savner du Rick, Michonne, Daryl og Maggie fra 'The Walking Dead'? Så er der godt nyt

Af
Signe Bjørg Granberg
2. oktober 2024
The Walking Dead
Der er hele tre spin off's fra 'The Walking Dead'-universet på vej til Disney+ / Foto: © 2022 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Del artikel

Vi er mange, der har ventet længe på at få de tre nye 'The Walking Dead'-serier til Danmark, og snart er ventetiden forbi.

En af seriehistoriens mest ikoniske serier - i hvert fald når man kigger på de første sæsoner - The Walking Dead har sat en del spin-off-serier i søen i løbet af de sidste par år. Vi har bare ikke fået lov til at nyde godt af nogen af disse på dansk jord. Indtil nu!

For endelig kommer de tre serier The Walking Dead: The Ones Who Live, The Walking Dead: Dead City og The Walking Dead: Daryl Dixon til Danmark. Det sker 23. oktober på Disney+.

Læs mere om de tre serier her:

The Walking Dead: The Ones Who Live: Sæson 1

Denne spin off følger to af af de mest afholdte karakterer fra den oprindelige serie, Rick og Michonne, der kæmper for at finde hinanden i en verden, der er af lave.

The Walking Dead: Dead City: Sæson 1

To andre karakterer, som fans af The Walking Dead uden tvivl har et forhold til, er Maggie og Negan. I denne serie tager de til et postapokalyptisk Manhattan, der er fyldt med levende døde, anarki og fare.

The Walking Dead: Daryl Dixon: Sæson 1

Endelig har vi favoritten over dem alle, Daryl Dixon, der selvfølgelig også har fået sin egen serie. Her kæmper han igen med gamle dæmoner og fjender, som kun Daryl Dixon kan gøre det.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste