Film | Nyheder

Hugh Grant om ny Bridget Jones-film: Den er meget, meget sørgelig

Af
Kamilla Killias
8. oktober 2024
Hugh Grant arrives at the Los Angeles premiere of "Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, " Sunday, March 26, 2023, at the Regency Bruin Theatre. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Hugh Grant / Foto: Jordan Strauss / AP / Ritzau Scanpix

Del artikel

Hugh Grant afslører, at den kommende film Bridget Jones: Mad About The Boy vil have en meget anderledes tone end de tidligere film.

Det skriver BBC.

Selvom den vil være "ekstremt sjov", beskriver Grant den også som "meget, meget sørgelig".

Renée Zellweger vender tilbage som Bridget i filmen, der er baseret på Helen Fieldings seneste roman, hvor Bridget i 50'erne er enlig mor efter at have mistet sin mand Mark Darcy.

Hugh Grant, som genoptager sin rolle som Daniel Cleaver, havde ikke oprindeligt set nogen plads til sin karakter i den nye film.

Men da producenterne ønskede at inkludere ham, satte han sig ned for at hjælpe med at udvikle karakteren Daniel, så han blev mere end 'bare' den serielle kvindebedårer, han tidligere har været kendt for.

Grant fortæller, at han i samarbejde med producenterne har skabt en ny dimension til sin karakter, der i den nye film bliver langt mere nuanceret.

Filmen får premiere på Valentinsdag 2025.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omBiograf

Andre Film | Nyheder

Mest læste