Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Anders Agger

Af
Carina Nørgaard Schou
15. oktober 2024
Besøg af Anders Agger i podcasten 'Det, vi elsker'
Carina Nørgaard Schou har fået besøg af journalist og tv-vært Anders Agger i podcasten 'Det, vi elsker' / Foto: Kristina Pedersen

Del artikel

I dette afsnit har Carina fået besøg af journalist og tv-vært Anders Agger, der netop nu er aktuel med en ny sæson af dokumentarserien ‘Indefra med Anders Agger.’

Journalist og tv-vært Anders Agger har siden 2013 lavet dokumentarserien 'Indefra', hvor han bruger seks måneder på at kortlægge ét enkelt tabubelagt emne eller område ad gangen. Han har bl.a. besøgt fanger i Vestre Fængsel, psykisk syge unge på Holmstrupgård og indlagte børn på et hospice.

Nu er turen kommet til Reden i Aarhus, der er et værested for udsatte kvinder, som misbruger stoffer og alkohol, er psykisk ustabile eller prostituerede. Her følger vi bl.a. alkoholikeren Mulle, der har levet det meste af sit liv på gaden, og som bliver Anders' adgangsbillet til at få kvinderne på Reden i tale.

I podcasten fortæller Anders Agger om sit arbejde med programmerne, hvad der driver ham til at skildre hverdagen for forskellige udsatte grupper, og hvorfor det er vigtigt for ham at være bevidst om og udstille sine egne privilegier.

Anders Agger fortæller også, hvorfor han i det hele taget blev journalist, hvad der gør ham i stand til at stille svære spørgsmål, og om han nogensinde bliver mundlam.

Besøg af Anders Agger i podcasten 'Det, vi elsker'
Foto: Kristina Pedersen

Vært: Carina Nørgaard Schou

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste