Serier | Nyheder

C More lancerer online fællesskab for krimielskere

Af
Daniel Lindekilde Engberg
22. februar 2023
Krimiklub med Ann Lind Andersen
Foto: C more

Del artikel

C More lancerer i samarbejde med film- og serieanmelderen Ann Lind Andersen det online fællesskab Krimiklubben, hvor krimielskere kan tale om og diskutere krimiserier.

I det store streaminglandskab har C More fundet sin niche i krimigenren, hvor den uden tvivl har det største udvalg, der for nogle måneder sin blev polstret med deres samarbejde med det britiske BritBox.

Nu går de skridtet videre og danner et online fælleskab for alle dem, der sætter pris på en god krimi. Hver måned udvælger film- og serieanmelderen Ann Lind Andersen en titel at gå i dybden med, og du kan være med som detektiv.

På Facebook og Instagram kan du deltage i diskussion om hvem der står bag forbrydelserne og give dit bud på hvorfor. Den første serie der bliver taget op, er den finske serie Reindeer Mafia.

En ny dimension til streaming

Før streaming var det på mange måder lettere at tale om de film og serier man havde set, for alle andre havde nok set det samme, fordi det var dét, der blev sendt i fjernsynet. Sådan er det ikke længere, og det kan nogle gange være svært at finde folk at tale med om de serier, du følger med i. Det er noget af det som Ann Lind og C More vi gøre op med i Krimiklubben.

"Med Krimiklubben ønsker jeg og C More at skabe et online fællesskab. Man ser ganske vist serierne hver for sig, men i Krimiklubben kan man efterfølgende diskutere den, både med mig og med andre, der har set månedens anbefaling. På den måde skaber vi et fælles forum med fælles referencerammer, som nogle måske savner i disse tider, hvor streaming i højere grad tager over fra flow tv" fortæller Ann Lind Andersen.

Krimiklubben begynder i dag d. 22. februar inde på C More Danmarks Facebookside og deres Instagram.

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder