Serier | Nyheder

'Good Omens' med alles yndlingsvenner er tilbage - Se traileren til sæson 2

Af
Daniel Lindekilde Engberg
8. juni 2023
Good Omens sæson 2 trailer
Foto: Amazon Studios/Prime Video

Del artikel

'Good Omens' vender tilbage med sin anden sæson, hvor de diametralt modsatte venner står overfor et mysterie, der hurtigt kan føre til krise.

Med dommedag afveget vender englen Aziraphale (Michael Sheen) og dæmonen Crowley (David Tennant) tilbage til deres faste hverdag i London på Jorden, hvor de har været siden universets skabelse.

Den stille tilværelse forstyrres dog endnu en gang, når ærkeenglen Gabriel (Jon Hamm) ankommer til Aziraphales boghandel uden nogen hukommelse om hvem han er eller hvordan han er endt der. Crowley er mistænksom over hvorfor Gabriel er ankommet til netop boghandlen, men Aziraphale er mere optaget af mysteriet bag Gabriels tilstand.

At skjule Gabriel fra både himlen og helvede forstyrrer dog deres liv på uforudsigelige måder, og de to modsætninger må endnu engang arbejde sammen for at løse mysteriet og undgå åben krig mellem engle og dæmoner.

Se traileren

Good Omens er baseret på Terry Pratchett og Neil Gaimans populære af samme navn, men denne anden sæson udvider kildematerialet, men det er stadig under opsyn af forfatteren Neil Gaiman, der har været med til at skrive bogen og første sæson. Douglas Mackinnon, der instruerede hele første sæson er også tilbage i hvert eneste afsnit af anden sæson.

Anden sæson af Good Omens har premiere d. 28. juli på Prime Video.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder