Serier | Nyheder

Ny 'House of the Dragon' teaser trailer byder på både blod og drager

AfDaniel Lindekilde Engberg
6. maj 2022
Paddy Considine som Kong Viserys Targaryen / House of the Dragon / Foto: HBO Max

Del artikel

Ventetiden bliver kortere og kortere til at GoT prequel-serien 'House of the Dragon' får premiere på HBO Max.


200 år før kampen om tronen begyndte styrede Targaryenslægten Westeros med Kong Viserys Targaryen på tronen. En varm og venlig konge hvis ønske blot er at give tronen videre, og bevare sin forfædres arv.

Som det er i Westeros, så er får man ikke sin vilje og vinder, på baggrund af at man er god i hjertet. Konspirationer ulmer i mørket, og det ender hurtigt i en fortælling om ild og blod.

Se teaseren




Med et anslået budget på lidt under 20 millioner dollars per afsnit, så må man også forvente at se pengene på skærmen. Det virker det også til med både drager, pragtfulde kostumer og store sets.

Færste sæson af House of the Dragon vil bestå af 10 afsnit som de første seks sæsoner af Game of Thrones. En sæson to er ikke officielt blevet godkendt endnu, men flere HBO executives har udtalt, at det er stærkt forventeligt at der kommer mere end én sæson.

Lægger op til den store kønskamp


Køn lader til at spille en rolle i House of the Dragon. Foruden for replikken i teaseren "Mænd vil hellere brænde riget ned, end se en kvinde indtage jerntronen. I de officielle karakterbilleder med korte beskrivelser står der ligeledes under kongens førstefødte Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) "Mange vil sige, at Rhaenyra blev født med alt ... men hun var ikke født som mand."

Der står lignende under Rhaenys Targaryen (Eve Best). Hun er dragerytter og kaldes 'Dronningen der aldrig var' fordi hun som førstearving blev afvist til Storrådet da kongeriget hellere så Viserys på tronen "Fordi han er en mand"

House of the Dragon får premiere på HBO Max d. 22. august.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'American Horror Story: Double Feature' giver to fortællinger for éns pris

LÆS OGSÅ: Sæson 1 høstede stor opmærksomhed: Nu vender den britiske Lars Mikkelsen-serie 'Devils' tilbage med sæson 2

Del artikel

Andre Serier | Nyheder