Serier | Nyheder

Presset er totalt i 'The Bear' sæson 2 - Se traileren

Af
Daniel Lindekilde Engberg
16. maj 2023
The Bear sæson 2 trailer
Jeremy Allen White som Carmen "Carmy" Berzatto / Foto: Matt Dinerstein/FX

Del artikel

Sidste uge kom det frem at 'The Bear' sæson 2 vender tilbage d. 19. juli, og nu er første kig på den kommende sæson kommet med en officiel trailer.

Holdet er tilbage i anden sæson af hitserien The Bear. Carmen 'carmy' Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) og Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) begynder det store arbejde med at forvandle den lille sandwichbiks til en gourmetrestaurant.

Holdet ser ikke kun en restaurant i forvandling, men også dem selv, da de bliver nødt til at konfrontere fortiden, og beslutte sig for, hvem de vil være i fremtiden.

Selvom det er hårdt og gør en presset at drive en restaurant, så er det heller ikke uden problemer at åbne en. Bureaukrati, tilladelser og byggefolk blandet sammen med presset for at skabe en ny, enestående menu kan slukke blusset for restauranten inden den overhovedet åbner.

Se traileren

Udover de velkendte ansigter, så slutter Molly Gordon (Animal Kingdom) sig også til rollelisten i en bærende rolle. Det amerikanske magasin, Variety har også rapporteret at Bob Odenkirk medvirker i en gæsterolle i denne anden sæson.

Alle 10 afsnit af anden sæson af The Bear har premiere på Disney+ d. 2. august. Premieredatoen var før d. 19. juli, men er blevet rykket tilbage.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder