Serier | Nyheder

Serietjek i februar

AfJonas
8. februar 2019
Serietjek i februar
(Foto: Succession/HBO)

Del artikel

Serietjek præsenteres i samarbejde med TELMORE Play, og hjælper dig med et overblik over det store udvalg i serieland, så du altid er opdateret på hvilke serier du bør se.

Med TELMORE Play får du fri adgang til alt det fede indhold på HBO Nordic, TV2 Play Basis, C More, børnekanalen Min Bio og meget mere. Læs mere her.

I dette serietjek vil vi gerne indlede med at slå et slag for to af vores favoritserier fra året der gik, nemlig Succession og Who Is America? - begge tilgængelige på HBO Nordic via TELMORE Play.
(Foto: Succession/HBO)
Succession

Det helt enorme udbud af tv-serier gør, at man ret ofte helt glemmer serier, man har set bare et par måneder tilbage i tiden. Dette er på ingen måde tilfældet med Succession. Det er efterhånden et halvt års tid siden, jeg så serien, men karakternes håb, drømme og dæmoner aktiveres stadig i mig i ny og næ. Dette vidner om helt ekstraordinære skuespilpræstationer, hvor jeg simpelthen bliver nødt til at nævne Brian Cox som Logan Roy og Jeremy Strong som sønnen Kendall. Deres individuelle præstationer og deres indbyrdes kamp i selve serien er noget af det absolut bedste, jeg har set i hele 2018.
(Foto: Who Is America?/Four by Two Films)
Who Is America?

Vi elsker Sacha Baron Cohen (næsten) lige så meget som vi elsker serier generelt, og selvom forventninger til Who Is America? var enormt høje på baggrund af film som Borat og Brüno, så blev de indfriet. Serien var virkelig en af de sjoveste, vi så sidste år. Du går ikke galt i byen, hvis Who Is America? bliver din februar-serie – vores anmelder var i hvert fald sikker i sin bedømmelse af Cohens seriedebut:

“Det er sommetider mere letkøbt fald-på-halen humor end hårdnakket politisk satire, men det er virkeligt, det gør ondt og det er hylende morsomt.”

Her kan du se hvad du ellers kan se i februar med TELMORE Play:

C More:
(Foto: Cardinal/C More)
Cardinal (sæson 3)

Premiere 5. februar

Den canadiske serie Cardinal om John Cardinal (Billy Campbell) er nået til sin 3. sæson. Svære private forhold (hans kones død) skal i denne sæson kombineres med hans pligt til at være skarp på jobbet med kollegaen Lise Delorme (Karin Vanasse).

I denne sæson skal han både efterforske sin kones selvmord (som han beskyldes for at være skyld i) og et voldsomt dobbeltmord. Det bliver hektisk, spændende og ikke til at forudse.

De to første sæsoner af serien kan ligeledes streames fra 5. februar.
(Foto: Tin Star/C More)
Tin Star (sæson 2)

Premiere 22. februar

Jeg har elsket Tim Roth siden Tarantinos Reservoir Dogs, og har siden fulgt ham tæt – blandt andet i hitserien Lie To Me. Det var derfor med stor glæde, at jeg erfarede, at C More i februar blænder op for anden sæson af den populære serie Tin Star, hvor Roth spiller den tidligere undercover-betjent med det splittede selv, Jim Worth.

I pressematerialet omkring serien skriver streamingtjenesten følgende om sæson 2:

“Den nye sæson begynder præcis hvor vi tog afsked med familien sidst. Hårdt såret er det en rasende Jim, der kæmper for at komme levende derfra i et forsøg på at finde sin kone Angel (Genevieve O’Reilly). En rædselsslagen Anna på flugt fra sine forældre søger ly hos den gudfrygtige Nickel-familie bestående af præsten Johan (John Lynch) og hans hustru Sarah (Anamaria Marinca) og datteren Rosa (Jenessa Grant).

Men den ”fredfyldte” familie gemmer på egne hemmeligheder, og inden længe tvinges Anna til at søge sin far om hjælp, da en dødsensfarlig trussel kommer til overfladen!”

Du kan allerede nu se sæson 1 på C More og du kan se trailer til denne sæson her:

(Foto: Bryllup, begravelse og dåb/C More)
Bryllup, begravelse og dåb

Premiere 7. februar

Miniserien Bryllup, begravelse og dåb er nyeste produkt fra den hæderkronede instruktør Colin Nutley, der stod bag de populære Englegård-film.

Ligesom i pågældende film, foregår denne nye miniserie i Sverige, og handler om parret Meja og Sunny:

“Kirkeklokkerne ringer for Meja (Molly Nutley) og Sunny (Angelika Prick) og to vidt forskellige familier forenes til deres bryllup. En dramatisk hændelse i forbindelse med brylluppet fører senere til en begravelse og dåb.”

Serien består af 4 afsnit og er – efter Savnet – Nutleys anden serie på C More.

HBO Nordic:
(Foto: Arthur’s Law/HBO Nordic)
Arthur’s Law

Alle episoder har premiere 1. februar

Er du til sort humor, så er tyske Arthur’s Law (Arthurs Gesetz) sandsynligvis lige en serie, der vil passe godt til din mørke februar. Arthur lever et trist liv som arbejdsløs efter en arbejdsulykke. Hans kone er desuden på det nærmeste altdominerende i forholdet. Men en dag beslutter Arthur sig for at ændre på tingene. Og dét bliver ikke kedeligt!
(Foto: Blue Eyes/HBO Nordic)
Blue Eyes

Alle episoder bliver tilgængelige 1. februar

Blue Eyes er svensk politidrama, når det er bedst. Temaerne er politik og had, og HBO Nordic skriver følgende om serien i deres pressemateriale:

“Svensk politisk dramaserie skabt af Alex Haridi, der følger to kvindelige politikere op til et valg i Sverige, hvor det højreorienterede parti, Trygghetspartiet, vinder frem. Kort tid inden valget bliver en kontroversiel politisk kandidat myrdet, og det får dramatiske konsekvenser for svensk politik – og for borgerne i det hele taget. På rollelisten finder man Adam Lundgren, Louise Peterhoff, Linus Wahlgren, Cecilia Frode, Erik Johansson, Anna Bjelkerud, Marie Richardson og Kjell Wilhelmsen.”
(Foto: Den som dræber/HBO Nordic)
Den som dræber

Alle episoder bliver tilgængelige 1. februar

Krimiserien Den som dræber er skabt af forfatter Elsebeth Egholm sammen med Stefan Jaworski – hvilket garanterer høj, høj kvalitet. Når man dertil lægger en perlerække af fantastiske skuespillere som Laura Bach, Jacob Cedergreen, Lars Mikkelsen, Carsten Bjørnlund og Lærke Winther, kan man roligt glæde sig til at det bliver februar. Vi følger en vicekriminalkommissær (Bach) og en retspsykiater (Cedergreen) i deres jagt på seriemordere.
(Foto: 2 Dope Queens/HBO Nordic)
2 Dope Queens (2. sæson)

Premiere 9. februar

2. sæson af 2 Dope Queens bliver fra 9. februar tilgængelig på HBO Nordic, der skriver følgende om serien i pressematerialet:

“Den succesfulde podcast med Jessica Williams og Phoebe Robinson, der sidste år fik premiere som serie, er tilbage med anden sæson. Jessica Williams er kendt for blandt andet The Incredible Jessica James, People Places Things, The Daily Show og Girls. Phoebe Robinson har blandt andet medvirket i I Love Dick, Broad City og The Nightly Show with Larry Wilmore. Hun har desuden skrevet bestselleren You Can’t Touch My Hair (And Other Things I Still Have to Explain). Jessica Williams, Phoebe Robinson og Chenoa Estrada har produceret serien.”
(Foto: The Walking Dead/HBO Nordic)
The Walking Dead (8. sæson)

Premiere 15. februar

JUUUBIIIIIIII!!! Endelig får 8. sæson af The Walking Dead premiere. Det danske publikum har måttet vente umanerligt længe på fortsættelsen af den hyper-populære serie. Centralt i sæsonen står konflikten mellem Rick Grimes og Negan, og vi garanterer for at det bliver spændende, klamt og alt det, der gør en Walking Dead-sæson mindeværdig.
(Foto: Last Week Tonight with John Oliver/HBO Nordic)
Last Week Tonight with John Oliver (sæson 6)

Premiere 19. februar

Hvis du er til talkshows kan du glæde dig over, at en ny sæson af de prisbelønnede Last Week Tonight med den populære vært John Oliver ligger klar hos HBO Nordic fra 19. februar. Showet vandt sidste år hele 4 Emmys og er bestemt et kig værd, hvis du værdsætter et humoristisk (og dog seriøst) tilbageblik på den forgangne uges begivenheder.
(Foto: Acquitted/HBO Nordic)
Acquitted (sæson 1 og 2)

Premiere 22. februar

Ung mand dømmes for mordet på sin gymnasiekæreste. Ung mand frikendes for samme mord. Ung mand rejser væk i 20 år. Lidt ældre mand vender tilbage 20 år senere til sin hjemby for at redde et lokalt firma fra konkurs.

Men hvordan vil folk tage imod ham? Og hvad skete der egentlig for 20 år siden…?
(Foto: The Pier/HBO Nordic)
The Pier

Alle episoder bliver tilgængelige 28. februar

Måneden rundes af med hele serien The Pier, som handler om kærlighed og dobbeltliv. Alexandras mand Oscar findes død kort tid efter, at de har lagt store fremtidsplaner. Beskeden til Alexandra lyder på selvmord, men dette stemmer ikke i hendes hoved. Men så oprulles Oscars dobbelliv og intet er pludselig som før.

TV2 Play:

TV2 Play har en række gode tilbud til dig i februar - både i form af serier, talkshows og reality. Her er en liste over det mest aktuelle indhold:

Herlufsholm for livet
X Factor
Zulu HK
Badehotellet
Følg mig
Årgang 0
Jo færre jo bedre
America’s Got Talent – vindere fra hele verden

https://imgix.vielskerserier.dk/2018/02/Badehotellet-saeson-3.jpg
(Foto: Badehotellet/TV2)

Og af det nyeste indhold kan nævnes:

Badehotellet
Natholdet
Havfruer på dybt vand
Nybyggerne
Kendisfamilier
Kan man spise sig rask?
Lige i skabet
America’s Got Talent – år 13
Date mig nøgen
Krejlerkongen
Ondt i røven (kun på PLAY)
BSV – frem i lyset

Læs også: Serietjek: Nytårsspecial

Læs også: Serietjek: Julespecial

Del artikel

Andre Serier | Nyheder