Podcast | Nyheder

Ny podcast: 'Fernsehen' er for dig, der elsker tv og reality

Af
Louise Due
30. august 2023
Fernsehen podcast
Foto: Podcast24

Del artikel

En kählervase eller en monstertruck? Radioværterne Lasse Knudsen og Ida-Sophia Petersen taler om parrene fra DR-realityserien 'Gift ved første blik' i første episode af podcasten 'Fernsehen'.

De to radioværter og venner, Lasse Knudsen og Ida-Sophia Petersen, er kendt fra podcasten Freundschaft, der handler om venskaber. Nu er de så klar med den nye podcast, Fernsehen, hvor samtaleemnet er tv og reality.

Torsdag d. 24. august 2023 udkom den første episode med titlen "Pizza og dårlig sex kan man få alle steder". En reference, alle der har set det nyeste afsnit af DR's Gift ved første blik, måske kan genkende.

Og som titlen indikerer, bød første episode på en lettere underholdende gennemgang af DR-seriens nyeste afsnit. Særligt brudeparret Jeanette og Michael blev livligt diskuteret, og snakken faldt bl.a. på, om Jeannette hørte til i kategorien "kählervase eller monstertruck".

Næste afsnit udkommer torsdag d. 31 august, og hvis man skal tolke værterne, kunne det meget vel være en efterfølger til afsnit 1 om Gift ved første blik.

Podcasten kan lyttes gratis i din podcast-app.

Del artikel

Læs mere ompodcast

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste