Podcast | Guides

Podcastlisten: De 10 mest populære podcasts lige nu

Af
Louise Due
29. august 2023
Genstart podcast
'Genstart' / Foto: DR LYD

Del artikel

Hvornår er en podcast god? Lytterne har talt, og her får du oversigten over tidens mest lyttede podcasts, som er lige til at kaste sig over.

Podcasts giver dig indhold på en anderledes og underholdende måde, og du kan have dem med i ørerne på vej til og fra arbejde, når du vasker op, smører madpakker, lufter hunden etc. I podcastuniverset finder du både nyheder, debatter, dilemmaer og sladder – kort sagt, alt hvad du har brug for både for at holde dig opdateret, og når du gerne vil gå mere i dybden med et emne.

Nogle podcasts gør det bedre end andre og har tårnhøje lyttertal hver eneste uge. Hver uge opgøres de mest lyttede podcasts på toplisten på Podcastindex.dk. Vi har derfor lavet en oversigt til dig, så du nemt kan kaste dig over de mest populære podcasts lige nu. Du finder dem alle gratis i din podcast-app.

1. Genstart
2. Det, vi taler om
3. Mørkeland
4. Mediano
5. Sara & Monopolet
6. Millionærklubben
7. Radioavisen
8. Djævlen i detaljen
9. Tiden
10. Du lytter til Politiken

1. Genstart

Podcasten 'Genstart'
Podcasten 'Genstart'
Foto: DR Lyd

DR's nyhedspodcast Genstart udmærker sig som lytternes foretrukne favorit og ligger typisk med 8-900.000 downloads om ugen. Journalist Anna Ingrisch stiller skarpe spørgsmål og giver alle hverdage lytterne et dybdegående indblik i nogle af tidens største og vigtigste historier.

2. Det, vi taler om

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/det-vi-taler-om.png
Foto: B.T.

Hvem elsker ikke sladder? Ditte Okman ved, hvordan man på bedste vis graver de mest slibrige historier frem og løfter hver uge sløret for nogle af de største skandaler, der både overrasker og giver anledning til latter.

3. Mørkeland

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-23/morkeland.png
'Mørkeland'
Foto: Bauer Media

True crime er ikke til at komme udenom, når vi snakker populære podcasts. Mørkeland er en ugentlig podcast, der udgives hver mandag, og som i bedste true crime-stil afdækker nogle af kriminalhistoriens mest hårrejsende drabssager. Vi kommer helt ind i menneskets allermørkeste afkroge.

4. Mediano

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/mediano.png
Foto: Mediano Media

Vækker lyden af dommerfløjt og målspark genklang hos dig? Mediano rapporterer om de seneste fodboldnyheder og forsøger med et skiftende stærkt panel af interessenter at analysere sig frem til den næste store fodboldbegivenhed eller -sejr.

5. Sara og Monopolet

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/sara-og-monopolet.png
Foto: DR

Sara Bro inviterer hver lørdag en række kendte personligheder ind i panelet, hvor de gennem deres forskellige indsigter og erfaring hjælper lytterne gennem deres dilemmaer. I maj besluttede DR at flyttede podcasten tilbage på egne kanaler, og Sara & Monopolet kan derfor eksklusivt høres i DR's egen app DR Lyd eller på P4 hver lørdag klokken 9.

6. Millionærklubben

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/millionaerklubben.png
Foto: Euroinvestor

Millionærklubben afdækker alle hverdage det nyeste fra aktiemarkedet, og episodens gæster giver et unikt indblik i deres egne personlige porteføljer, mens du får gode råd om investering.

7. Radioavisen

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/radioavisen.png
Foto: DR

Viden er centralt for podcastlytningen, og med Radioavisen bliver du opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

8. Djævlen i detaljen

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-23/djaevlen-i-detaljen.png
'Djævlen i detaljen'
Foto: DR

Djævlen i detaljen er en krimipodcast, der hver uge går i dybden med nye og gamle kriminalsager, og som på detaljeret vis går bag om både opklaring, forbrydelse og straf.

9. Tiden

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/tiden.png
Foto: DR

På små 20 minutter bliver du opdateret på alt nyt, der rør sig i samfundet, når vært på Tiden, Annika Wetterling, stiller skarpt på tidens vigtigste nyhedshistorier.

10. Du lytter til Politiken

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/politiken.png
Foto: Politiken

Politikens journalister Gudrun Marie Schmidt og Bo Søndergaard optræder som værter i denne podcast, hvor aktuelle historier af 20 minutters varighed udrulles og fortælles med stort engagement.

Del artikel

Læs mere ompodcast

Andre Podcast | Guides