Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard

Af
Signe Bjørg Granberg
9. maj 2024
Det vi elsker
Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard fra 'Kald mig far' er ugens gæster i podcasten 'Det, vi elsker' / Foto: Elena Hybel Colding

Del artikel

De to skuespillere og venner, Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, er lige nu aktuelle i komedieserien 'Kald mig far'. I ugens podcastafsnit tager Carina og Signe en snak med dem om serien, deres venskab og kommende projekter.

Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard er bedste venner – både i virkeligheden og i deres nye komedieserie, Kald mig far, der lige nu kan ses på Viaplay.

At de to har et nært venskab og ikke er bange for at drille hinanden, kommer Carina og Signe i dén grad til at mærke i dagens afsnit, der er fyldt med gode grin og sjove anekdoter fra film-, serie- og teaterverdenen.

De to unge skuespillere fortæller blandt andet om tilblivelsen af Kald mig far, om ikke at kunne holde masken under optagelserne og om castingen af Ellen Hillingsø.

Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard
De to venner og skuespillerkolleger Magnus Haugaard og Alex Høgh Andersen gæster podcasten 'Det, vi elsker'
Foto: Elena Hybel Colding

Derudover kommer de rundt om deres årelange venskab, og hvad det betyder for dem at have den anden at sparre med og læne sig op ad – både privat og karrieremæssigt.

Til sidst afslører Magnus og Alex lidt om deres kommende projekter, og om der mon er en ny sæson af Kald mig far på vej?

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder