Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Frederik Cilius og Rasmus Bruun fra 'Orkestret'

Af
Signe Bjørg Granberg
11. april 2024
Det, vi elsker om Orkestret
Rasmus Bruun og Frederik Cilius fra DR's 'Orkestret' sammen med vært Signe Bjørg Granberg fra 'Det, vi elsker' / Foto: Søren Jul Lamberth

Del artikel

'Det, vi elsker' handler i denne uge om DR's komedieserie 'Orkestret', der er klar med en ny sæson 12. april. Seriens to hovedroller, Rasmus Bruun og Frederik Cilius, fortæller om arbejdet med serien og deler sjove anekdoter fra settet.

Den første sæson af DR's komedieserie Orkestret var et stort hit hos publikum og anmelderne. Her hos Vi Elsker Serier kastede vi hele fem hjerter efter serien, og vores anmelder kaldte den "en af de sjoveste serier, han havde set i år".

Nu vender Orkestret så tilbage med anden sæson, og i den anledning gæster de to hovedrolleindehavere, Frederik Cilius og Rasmus Bruun, podcaststudiet i denne uge.

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-04-10/20240404_1sl7045-orkestret-saeson-2-pressedag-029_preview.jpg
Frederik Cilius og Rasmus Bruun i Studie 4 i Koncerthuset, hvor meget af 'Orkestret' er optaget.
Foto: Søren Jul Lamberth

Vært, Signe Bjørg Granberg, taler med dem om forventningerne til anden sæson, hvad seerne kan glæde sig allermest til, og hvordan samarbejdet med seriens instruktør, Mikkel Munch-Fals, og de øvrige skuespillere har været.

Rasmus og Frederik afslører også, hvordan det går med deres hårdt prøvede karakterer, Bo Høxenhaven og Jeppe Nygren, og de fortæller en masse sjove anekdoter fra settet.

Anden sæson af Orkestret har premiere på DRTV 12. april.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder