Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af skuespiller Afshin Firouzi

Af
Signe Bjørg Granberg
8. februar 2024
Afshin Firouzi
Dagens gæst i 'Det, vi elsker' er skuespiller Afshin Firouzi, der er aktuel i filmen 'Den grænseløse' / Foto: Elena Hybel Colding

Del artikel

Hvordan sætter man sit eget præg på en rolle, der allerede har været spillet af to andre, og som tilmed har været en drømmerolle helt fra start? Afshin Firouzi fortæller i ugens podcast om arbejdet med den nye Afdeling Q-film 'Den grænseløse'.

Der er en ny episode af podcasten 'Det, vi elsker' tilgængelig i din podcast-app i dag.

I denne uge har Signe og Carina fået besøg af skuespilleren Afshin Firouzi, der i øjeblikket kan opleves i Ole Christian Madsens filmatisering af Jussi Adler Olsen-bogen Den grænseløse.

Firouzi har haft lidt af en kometkarriere, efter at han havde sin første egentlige rolle i tv-serien, Herrens veje på DR. Senere blev det til større roller i DR’s Fredløs – en rolle, Afshin Firouzi i øvrigt blev Robert-nomineret for – og siden i TV 2-serierne Dag & nat og DNA.

Nu får han så sit store folkelige gennembrud med rollen som Assad i Den grænseløse, og i podcasten taler de to værter med Firouzi om, hvordan det har været at træde ind i det velkendte Afdeling Q-univers, som så mange danskere har et forhold til – og tilmed i en rolle, to andre skuespillere allerede har spillet før ham.

Og så bliver samtalen også lidt dybere, når snakken falder på, hvordan Afshin Firouzi egentlig går og har det.

Til sidst i podcasten giver værterne desuden nogle tips til, hvad man kan se i vinterferien både i biografen og på streaming.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste