Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Gensyn med gode gamle tv-serier

Af
Carina Nørgaard Schou
4. april 2024
Ugens gæst i 'Det, vi elsker' er journalist og podcastvært Christoffer Mygind Juul
Ugens gæst i 'Det, vi elsker' er journalist og podcastvært Christoffer Mygind Juul / Foto: Kaspar Wenstrup / Aller Foto og Video

Del artikel

Ugens afsnit af 'Det, vi elsker' handler om de gode gamle danske tv-serier. I anledning af lanceringen af DR’s platform Gensyn har vi nemlig fået lyst til at gense nogle af alle de klassiske DR-serier.

I dagens afsnit tager Signe og Carina sammen med journalist Christoffer Mygind Juul et nostalgisk tilbageblik på de gode, gamle danske tv-serier.

De har nemlig været en tur i DR’s arkiv i forbindelse med den nye platform Gensyn, og sammen mindes de karaktererne og dramaerne fra serier som Taxa, Nikolaj og Julie og Forbrydelsen, som samlede hele nationen.

Christoffer Mygind Juul er ekspert i populærkulturelle fænomener og fortæller, hvorfor serienostalgien har kronede dage netop nu.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDRTV

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste