Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': The Movie Challenge – 'Fight Club' vs. 'Dogville'

Af
Signe Bjørg Granberg
30. maj 2024
Det vi elsker
I ugens podcastafsnit handler det om 'Fight Club' og 'Dogville', når Carina og Signe udfordrer hinanden i 'The Movie Challenge' / Foto: PR

Del artikel

I ugens afsnit skyder Signe og Carina et nyt koncept i gang: The Movie Challenge! Her udfordrer de hinanden til at se den andens yndlingsfilm, nemlig David Finchers 'Fight Club' og Lars Von Triers 'Dogville'.

Som faste lyttere af podcasten ved, er de to værter, Signe og Carina, ikke altid enige om, hvilke film og serier der er gode.

Derfor har de udfordret hinanden til at se en film, der betyder meget for den ene af dem, men som den anden aldrig har set.

Signe har udfordret Carina til at se David Finchers Fight Club fra 1999, og Carina har sat Signe til at se Lars von Triers Dogville fra 2003.

Begge værter kommer ud af deres comfort zone, når de hver især skal give hinandens favoritter en chance, og de diskuterer i dette afsnit de to meget forskellige film og deler deres mening om filmene med lytterne og hinanden.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder