Serier | Guides

3 serier vi glæder os til på Paramount+

AfJosepha Pultz
22. marts 2022
The First Lady / Foto: Paramount+

Del artikel

Stærke serier lander på Paramount+ i løbet af den næste måneds tid.


The Godfather

Med andre ord; her kommer der nogle af de serier, som vi glæder os ekstra meget til at se.

Halo – Ny verden i samme univers


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/Halo_105_2330_RT.jpg
Foto: SkyShowtime

Det populære science fiction-videospil af samme navn er endelig blevet til en serie på Paramount+. Langt om længe er vi tæt på datoen for premieren. Allerede den 24. marts kan vi nemlig trykke ”play” og få lov til at se den ventede serie på Paramount+.

Halo-serien er baseret på spillets opslugende og fascinerende verden, og vores gamle kending Master Chief John-117 er også hovedkarakteren i seriens version af fortællingen – det kan kun blive godt.

Oveni det får vi serveret navne som den badass Pablo Screiber (Orange is the New Black) og den brillante Natascha McElone (Designated Survivor) på rollelisten! Har man set traileren, er det nemt at fornemme, at seriens format kommer til at yde spillets høje kvalitet retfærdighed. Så man må sige, at alt tyder på, at Halo i dens nye form bliver et KÆMPE hit – vi kan snart ikke vente mere.

Trailer til 'Halo'


The Offer – Bagom The Godfather


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/Offer_EnvPortrait_Francis_0017_V3_FNL_R2.jpg
The Offer: Dan Fogler som Francis Ford Coppola / The Offer, streaming på Paramount+, 2022 / Foto: James Minchin/Paramount+

Dette havde vi ikke regnet med! Den spændende fortælling om tilblivelsen af The Godfather lander som serie på Paramount+. Vi kender vist allesammen The Godfather-sagaen. Men hvor mange af os kender lige historien bagom skaberen af de populære film? Jeg gør i hvertfald ikke.

Men nu er det tid til at lære noget nyt. Medrivende bliver det, når The Offer dykker ned i netop Francis Ford Coppolas historie og nogle af de ting, han gennemgik i processen, hvor han skabte det berømte gangsterunivers. Serien har premiere den 29. april i Danmark, og vi glæder os!

Rollelisten på The Offer inkluderer fantastiske skuespillere som Miles Teller (Too Old to Die Young), Dan Fogler (The Walking Dead), Juno Temple (Ted Lasso) og Justin Chambers (Greys hvide verden). Gør jer klar! Den 29. april er det nemlig tid til at høre historien bag The Godfather, i The Offer.

Se trailer til 'The Offer'


The First Lady – Tættere på det hvide hus


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/TFL-epi0106-17064-R.jpg
Gillian Anderson som Eleanor Roosevelt / THE FIRST LADY, "106" / Foto: Daniel McFadden/SHOWTIME.

Nu er der en vigtig og revolutionerende vinkel på den politiske og amerikanske historie i sigte! En dramaserie om Det Hvide Hus lander på Paramount+ den 18. april. The First Lady handler selvfølgelig om livet som politisk leder set fra en førstedames perspektiv. De stærke kvinder bag de officielle amerikanske ledere bliver nu hørt.

I serien kommer vi både ind på Michelle Obama, Betty Ford og Eleanor Roosevents politiske og private rejse til Det Hvide Hus. Det lægger op til intensitet, frustrationer og smerte fra en side, vi ikke kender nok til, men det kommer vi til nu!

Viola Davis, Michelle Pfeiffer og Gillian Anderson spiller hovedrollerne i The First Lady.

Se trailer til 'The First Lady'

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samtidig finder du en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al indholdet kun 59,-/md.

Bliv kunde her

Del artikel

Læs mere omParamount Plus