Serier | Guides

Serien 'Halo' der er baseret på det ikoniske X-Box spil får premiere 24 marts på Paramount+

AfKim Sørensen
9. februar 2022

Del artikel

Steven Spielbergs produktionsselskab står bag serien 'Halo'. Og han er selv executive producer. Det store spørgsmål er så, om serien kan leve op til spillets succes?


Halo

Steven Spielbergs produktionsselskab Amblin Televisions står bag serien, hvilket indikerer at der er store ambitioner på special effects fronten. Nedenstående trailer afslører også, at vi med stor sandsynlighed kan forvente en sci-fi basker af kaliber.

Det store spørgsmål er så om serien kan leve op til spillets hype?

De bedste til at vurdere det når serien rammer os i marts, er vel i bund og grund de gamere, der har brugt utallige timer på at spille Halo, selvom at vi ud fra traileren også vurderer at alle med en passion for sci-fi actiondramaer bør give serien en chance.

Det ved vi om serien:

Serien foregår i det 26. århundrede, hvor menneskeheden ekspanderer ud i det intergalaktiske system og trues af den onde alien alliance Covenanterne, hvis mål er det er at udslette menneskeheden. Den spartanske supersoldat Master Chief er nu den eneste der kan afsløre covenanternes egentlige mission og stoppe dem. Samtidig ledes Master Chief mod sin egen fortid, der konfronterer ham med spørgsmålet om, hvorvidt menneskeheden egentlig er værd at redde?

Seriens skabere er Steven Kane ( The Last Ship) og Kyle Killen ( Fear Street, Mind Games).

Serien er i ti afsnit med et nyt afsnit hver uge. Se serien fra d.24/3 på Paramount+

Læs også: 3 gode grunde til at 1883 er værd at se

Læs også: De bedste Netflix-serier til dig der elsker sci-fi

Del artikel

Læs mere omSci-FiHalo