Serier | Guides

3 uhyggelige serier på C More 

AfBrian Mogensen
18. oktober 2022
Gyser serier på C more
Foto: Chucky/NBCUniversal/C More/Rafy/SYFY

Del artikel

Om lidt er det Halloween, og så skal der skræmmes løs. Vi klæder os ud, dekorerer hus og lejlighed med spindelvæv, udskårne græskar og andre uhyggelige ting og sager.

Og vi finder den helt rigtige stemning gennem gyserfilm og -serier, der byder på uhygge, chok og generel gru og rædsel. Ovre på C More har de nogle virkeligt gode bud på serier, som du kan bruge til at lade op.

Her er tre rigtigt gode bud på serier, streamingtjenesten kan tilbyde nu … eller lige om lidt.

From


Familien Matthews i 'From'
Foto: C More

Familien Matthews skal have en sidste ferie, inden forældrene bliver separeret, men undervejs møder de et væltet træ midt på vejen, og kort tid efter kører de gennem en lille, temmelig slidt by, hvor beboerne gør alt de kan for at undgå øjenkontakt.

De fortsætter ud af byen men efter få kilometers kørsel, er de på vej tilbage ad samme vej. Igen og igen. De indser, at de er fanget i byen, og som om det ikke var nok, er natten fyldt med monstre forklædt som helt almindelige mennesker.

From er god til at sætte en stemning af rå uforstyrret uhygge. I de natlige scener, hvor beboerne i byen gemmer sig og håber på det bedste, formår serien at skabe en fornemmelse af snigende panik, og det er effektivt, når så endelig chokkene kommer.

Men serien er også god til at skabe et mysterium, der lader sig langsomt afdække, mens nye mysterier opstår.

Første sæson af From er godt håndværk, med en solid rollebesætning, hvor blandt andet Eion Bailey (Band of Brothers) og Harold Perrineau (Oz) er med til at drive plot og spænding videre.


Gratis adgang til C More


Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!


Chucky (Sæson 2)


Gyserserier på C more
Foto: Chucky/NBCUniversal/C More/Rafy/SYFY

Det var klassisk 90’er-gys, filmene Child’s Play blev en enorm succes, der resulterede i hele otte film, og sidste år kom så første sæson af tv-serien med vores alle sammens yndlings-morderdukke, Chucky.

Første sæson var en reboot af den første film, hvor den 12-årige hovedperson blev suget ind i en række mord begået af den besatte dukke, og den 31. oktober – på Halloween – kommer så anden sæson.

Den samler op lige efter anden sæson, og serien har længe skabt sin egen retning, fri fra filmens plot.

Men den holder fast i flere af de samme virkemidler på en måde, der både viser respekt for den originale film, og formår at videreudvikle og nytænke elementerne.

Og så er Chucky bare røvhamrende skræmmende at se på, og folkene bag har hyret Brad Dourif (Deadwood) til at lægge stemmen til Chucky. Ganske som han gjorde det tilbage i 1990’erne.

Anden sæson af Chucky har premiere på C More denne Halloween, nemlig d. 31. oktober. Indtil da kan du se eller gense den fremragende første sæson lige nu!

Waco


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/10/tv4_cmore_634e5739c5577.jpg
Foto: Waco/C More

Da de amerikanske myndigheder fik mistanke om at kulten Branch Davidian lagrede ulovlige våben, valgte de at gribe ind og storme kultens hovedkvarter nær Waco i Texas. Det resulterede i en drabelig gidselsituation. Det varede 51 dage og endte med mere end 75 dødsfald inkl. 25 børn og to gravide kvinder.

True crime-serien Waco dokumenterer forløbet, der fandt sted I 1993, med bl.a. Taylor Kitsch (True Detective) i hovedrollen som kultlederen David Koresh. Og det er lige så hjerteskærende brutalt som det lyder.

Kitsch får følgeskab af flere andre stærke skuespillere, og de er med til at sikre, at på trods af at det lyder fuldstændigt vanvittigt, så er det hele altså baseret på rigtige begivenheder, hvilket gør det hele endnu mere vildt at se.

Især da flere af de involverede har fortalt, at serien faktisk er mere afdæmpet end de virkelige hændelser.

LÆS OGSÅ: 'Yellowstone' skabers nye serie har Sylvester Stallone i front som mafiaboss: Se traileren

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Watcher' holder dig fanget

LÆS OGSÅ: Hej søster! 5 fantastiske serier med stærke kvinder i hovedrollerne

Del artikel

Andre Serier | Guides