Serier | Nyheder

'Yellowstone' skabers nye serie har Sylvester Stallone i front som mafiaboss: Se traileren

AfDaniel Lindekilde Engberg
17. oktober 2022
tulsa king
Foto: SkyShowtime

Del artikel

Sylvester Stallone indtager sin første store serie rolle i 'Tulsa King', hvor den første fulde trailer nu er kommet.

Efter 25 år løslades mafiosoen Dwight 'The General' Manfredi (Sylvester Stallone) fra fængsel. Han får dog ikke heæt den velkomst, som han havde forventet at få. Efter 25 år uden at sladre har Manfredi regnet med en form for kompensation.

Han får den "gave" at blive placeret i Tulsa i staten Oklahoma, for at oprette et kriminelt netværk. Han indser at sin kriminelle familie ikke kærer sig om ham i synderlig høj grad. Manfredi opbygger langsomt sit hold i form af skæve karakterer.

De har ikke kun brug for ham, han har også brug for dem. Verden har ændret sig meget over de sidste 25 år, og spillereglerne er ikke de samme som de var før i tiden.

Se traileren til 'Tulsa King'


Sylvester indtager rollen som en tildeles hårdfør kriminel og en tildeles 'fish out of water', som vi ser ved et butik der sælger canabis, hvilket nu er lovligt mange steder i USA. Pistoler geværer og eksplosioner fylder også sin del i traileren, for man kan næsten ikke sige Stallone uden også at sige action.

Bag Tulsa King er skaberen af Yellowstone Taylor Sheridan, og en af producerne til The Sopranos, Terence Winter. Der er således kompetente kræfter bag serien

Tulsa King har premiere på SkyShowtime d. 28. november.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Shantaram' er en rå og rørende serie om et ægte menneske

LÆS OGSÅ: Tim Burtons nye serie 'Wednesday' er her snart - her er premieredatoen og den nye trailer

LÆS OGSÅ: Thomas Vinterberg debuterer som serieinstruktør

Del artikel

Læs mere omSkyShowtime

Andre Serier | Nyheder