Serier | Guides

4 gode serier på Apple TV+

AfTenna Krupsdahl
13. marts 2020
Foto: See/Apple TV+

Del artikel

Så kom der en lille ny streamningstjeneste til verden. Tilblivelsen af Apple TV+ har været længe ventet, og ikke mange måneder gik der, før den lille blev meget stor og rigtig voksen.

At Apple TV+ har sparket røv med, hvad modeverden ville definere som luksus og stilsikkert, og det er virkelig creme de la creme, de er kommet med. Og ja de har haft mange år til at kigge andre populære streamningstjenster som f.eks. Netflix og HBO grundigt efter i sømmene for fejl. De har hermed kunne justere ind fra start, hvad som virker, og hvad der skal satses på for at få et stort publikum.

Fordelen ved den nye tjeneste er selv sagt, at deres brand allerede er verdenskendt og dermed har mange nysgerrige øjne, som vil følge dem uanset. Men netop også derfor blev Apple TV+ sat på en kæmpe prøve, da de åbnede op for deres tilbud af indhold. At mange kendte skuespillere (eller deres dygtige agenter) de senere år har fundet fidusen i at medvirke i spændende serier og ikke kun biograffilm, er naturligvis kun en ekstra gode for tjenesten. Det er jo som et godt cv: har du erfaring og et godt brand i ryggen, så er der næsten på forhånd åbnet uanede døre for kommende succes. Med det in mente, vil vi her på Vi Elsker Serier nu alligevel gerne slå et slag for det nye Apple TV+. Og nej vi er ikke sponsoreret eller forblændet af processen, men simpelthen godt og grundigt slet begejstret.

The Morning Show


The Morning ShowFriendsThe OfficeThe LeagueTogethernessGoliathsLost

En kendt tv-station bliver uheldigvis midt i #metoo bevægelsen selv fanget i det grimme net. Først forsøges alt begravet, men inden længe er nok nok, og en sand lavine af skeletter kommer frem. Første sæson med hele ti episoder er foreløbig klar og flere er sandsynligvis på vej.

Det er virkelig en sand fornøjelse at sidde og se en serie, hvor man på intet tidspunkt tænker 'det lyder læst op' eller at serien ikke har kvalitet nok. Serien beskriver nok meget godt, hvad Apple Tv+ generelt står for: knivskarp skuespillerkvalitet i alle deres serier.

Truth Be Told


Truth Be Told

Andre spændende personligheder, som har en afgørende rolle i denne serie, er skuespilleren Aaron Paul, som vi kender fra den badass kendte serie Breaking Bad, samt Lizzy Caplan fra serierne Masters of Sex og Castle Rock. Alle otte afsnit ligger klar på Apple TV+.

See


See Game of Thrones

Flere mindre kendte skuespillere får her lov til at udfylde deres karakterers roller og bade i det stjernestøv, som Jason Momoa kaster af sig. Første sæson er kommet med otte afsnit, som er klar til at blive fortæret med nogle rigtige hyggelige timer foran tv'et.

For All Mankind


Alle fire anbefalede serier er kræs for en serienørd som mig, der efterhånden har høje krav til filmatisering, skuespil, fortælling og kameraføring – og har flot sceneri højt på sin liste af krav, for at få følelsen af, at der er en værdifuld grund til at tilbringe tid på en serie.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS OGSÅ: 10 gode Netflix-serier

Del artikel

Læs mere omApple TV+

Mest læste