Serier | Guides

5 serier, der er perfekte til ”date aften”

AfAmanda Lee Edelstein
25. juni 2022
Mare of Easttown / Foto: HBO Max

Del artikel

Hvad skal vi se i aften? Det er et ofte stillet spørgsmål både i et parforhold, når man skal hygge sig hjemme i sofaen, og på de første dates.The Undoing


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/03/2-Photo-credit-Niko-Tavernise-HBO-Nicole-Kidman-and-Hugh-Grant.jpg
The Undoing / Foto: Niko Tavernise / HBO Nordic

Hvis du ikke har set The Undoing, så er det ved at være på tide. Serien er perfekt til en hyggelig date aften, da det er en miniserie af 6 afsnit. Og så kan den virkelig sætte samtalen og tankerne i gang.

The Undoing er en amerikansk serie med Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne. Den er baseret på en roman fra 2014 af Jean Hanff Korelitz. Og med Susanne Bier som instruktør, ved man, at det er en serie, som er værd at se.

Der er spænding og krimi på højt plan, og du kan forvente dristige overraskelser undervejs. Det er et klassisk mord-mysterium men med et twist. Alle afsnit gemmer på en fantastisk cliffhanger til sidst, og gør det derfor umuligt at vente med at se næste afsnit.

Når I ikke hele miniserien på én aften, så er der endda en oplagt mulighed til at få spurgt om date nr. 2...

En perfekt mor


En perfekt mor

Serien tager udgangspunkt i en familie, der udadtil virker som en kernefamilie. En perfekt mor tager dog hurtigt en drejning, da datteren Anya bliver mistænkt for mord. Anyas mor Héléne flyver straks over til datteren for at bevise hendes uskyld. Héléne kontakter en gammel ven og flamme, som bliver Anyas advokat.

Under sagens gang dykker advokaten Vincent ned i mordsagen, og pludselig virker Anya ikke så uskyldig som først antaget. Det er en perfekt serie til en date aften, da de 4 afsnit er fyldt med drama og spænding. Serien kan I finde på Netflix.

Self Made


Self Made Netflix
Octavia Spenser i Self Made / Foto: Amanda Matlovich / Netflix

Her bringer vi en serie, der kan inspirere og sætte gang i drømmene hos mange!

Self Made er en fantastisk fortælling om Madam C. J. Walker, der overkom kæmpe udfordringer på vejen til at blive USA’s første kvindelige African American self made millionaire. Serien er delt op i 4 afsnit, og byder alle på kærlighed, magt, drama og en benhård ”I can do it” attitude, der i den grad giver gåsehud.

Fortællingen er baseret på virkelige hændelser, så er I mere til en opløftende fortælling og en serie, hvor I til sidst sidder med et smil på læberne? Så er Self Made lige noget for jer.

Bad Vegan


The Tinder Swindler

Serien Bad Vegan handler om den veganske mesterkok Sarma Melngailis. Hun får stor succes med sin restaurant i New York – indtil hun en dag møder en mand, der vender hendes verden op og ned på et splitsekund.

Sarma falder for hans charme og mystiske personlighed. Han udgiver sig selv for at være en succesfuld forretningsmand, som gerne vil hjælpe Sarma med at opnå hendes drømme. Hans personlighed bliver mere og mere mystisk. Sarma bliver løbende overtalt til at overføre 1,7 millioner kroner til ham. Hvad sker der Sarma og hvad sker der med pengene?

Mare of Easttown


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/04/818681_5477018_6000x4000-medium.jpg
Mare of Easttown / Foto: HBO Nordic

Krimier og gysere er altid en god ting at hive frem til en date-night. For de giver dig en undskyldning for at gemme dig lidt under dynen, og måske rykke lidt tættere ind på personen ved siden af.

Af den grund er krimien Mare of Easttown også på denne liste over serier, der er ideelle til en date aften. For ud over at give dig en undskyldning for at rykke tættere på din date, sikrer den jer også en masse at tale om.

Serien foregår i en lille amerikansk by i Pennsylvania, hvor hovedpersonen og detektiven Mare Sheehan (Kate Winslet) forsøger at opklare mordet på en ung teenagemor. Serien bringer flere overraskelser, både om Mare og byens indbyggere. Husk popcornene!

Bestil din takeaway hos Just Eat
Sushi, thai, pizza eller ..? Åben Just Eat appen, bestil, og smæk fødderne op, mens vi sørger for, at din yndlingsmad leveres helt til døren. Just Eat samarbejder med restauranter på tværs af hele landet, så du kan få lige det, du vil, når du vil.
Velbekomme.

Del artikel

Læs mere omSerierdate

Andre Serier | Guides

Mest læste