Serier | Guides

Ad helvede til: Supernatural parkerer muskelbilen efter 15 år på skærmen

Afgreven
18. november 2020
Photo by JACK ROWAND - © ©2012THE CW NETWORK, LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Del artikel

En helvedes god serie siger farvel: Efter 15 år på skærmen stopper serien med sit allersidste afsnit på amerikansk tv den 19. november i år


Supernatural

Det er en serie, der har været en smule svingende kvalitet i perioder, men trods 15 år på bagen har serien holdt et imponerende højt kvalitetsniveau – ikke mindst fordi serien og seriens skuespillere kan håndtere både horror og humor på et ganske raffineret niveau.

LÆS OGSÅ: De bedste øjeblikke i Supernatural

Her er tre grunde til, at vi kommer til at savne Supernatural:

Musikken


SupernaturalHeksene fra Warren ManorOne Tree HillSmallvilleThe Vampire DiariesSupernaturals

I kladden til det oprindelige manuskript til Supernatural stod der derfor ”Kør musikken. Og I kan tage jeres blodfattige alternative pop og stikke det skråt op”. Kripke besluttede derfor, at Dean spillede god gammeldags klassisk rock med AC/DC, Led Zeppelin og Motörhead, når han drønede rundt på vejene i USA sammen med Sam i sin Chevrolet.

Vi er flere, der er taknemmelige for, at brødrenes eventyr blev mere AC/DC end Taylor Swift og måske/måske ikke har denne skribent haft ”Carry On My Wayward Son” af Kansas som sin ringetone på mobilen som hyldest til netop Supernatural.

Vil du også have en sidste bid af Supernatural eller måske lidt klassisk rock, så besøg vores samarbejdspartner EMP-SHOP. Her kan du lige nu købe to varer og få nummer to vare til halv pris. Så har du også noget til din serieven. Køber du igennem vores link, støtter du Vi Elsker Serier.


Bilen


Under indspilningerne havde produktionen adgang til ni forskellige udgaver af bilen. Efter indspilningerne blev færdige overtog Jensen Ackles, der spiller Dean Winchester, en af bilerne.

Da Erik Kripke oprindeligt planlagde serien, var brødrenes forhold til bilen inspireret af den intelligente bil Kitt i Knight Rider. Og sørme om ikke det lykkedes Kripke at tilføje en humoristisk hyldest til lige præcis den serie i Supernaturals 5. sæson, hvor Sam kortvarigt bliver forvandlet til Impala-Kitt.

Vil du også have en sidste bid af Supernatural, så besøg vores samarbejdspartner EMP-SHOP. Her kan du lige nu købe to varer og få nummer to vare til halv pris. Så har du også noget til din bedste samkørselspartner. Køber du igennem vores link, støtter du Vi Elsker Serier.

Læs også: De 10 bedste Supernatural-afsnit

Humor og horror i et skønt mix


Supernatural varer hos EMP-SHOP

EMP-SHOP har et stort udvalg af fanvarer til Supernatural-fans. Nogle af dem er unikke og kan kun fås i EMP-shop. Du kan bl.a. få tørklæde, hue og handsker med brødrenes magiske tegn, der beskytter mod besættelse, og en pænt sweet julesweater med ordene ”Saving christmas, hunting things, the family business”. We love it!

Husk, at bestiller du varer hos EMP-SHOP gennem vores link, støtter du også Vi Elsker Serier (og det er vi meget taknemmelige for!).

Selvom Supernatural tager udgangspunkt i monstre, overtro og gys, så er Supernatural meget mere end blot det. Supernatural er også fyldt med utrolig meget humor.

Det ville måske i længden også blive lige lovligt meget med to fyre, der lytter til rockmusik i deres muskelbil, mens de rejser rundt i USA for at nakke monstre, hvis der ikke kom flere nuancer ind. Og det har vist sig igennem de 15 år at særligt Jensen Ackles, der spiller Dean Winchester og Misha Collins, der spiller englen Castiel, er forrygende humoristiske sammen.

Sikker rejse til helvede, drenge. Vi kommer til savne jer.

Bonus:


SupernaturalThe BoysSupernaturalSupernaturalsThe BoysSupernatural

Men faktisk er det endnu mere meta, for en af producenterne af Supernatural hedder også Robert Singer, og det er faktisk ham, som Supernaturals Bobby Singer er opkaldt efter. Robert Singer (produceren) har været såkaldt showrunner i de sidste fire sæsoner af Supernatural og er nu med til at lukke og slukke serien.

Og for at det ikke skal være løgn, så er det faktisk ikke kun Jim Beaver, der har fået plads i The Boys. I tredje sæson dukker Jensen Ackles (Dean Winchester) op i en fast rolle som ”Soldier Boy” – en supersoldat a la Captain America, men nok ikke en så renpoleret som Chris Evans’ udgave i Marvel-filmene, tør vi godt antage.

Del artikel

Andre Serier | Guides