Serier | Nyheder

Top 10: De bedste Supernatural-afsnit

AfFreja Hertz Tefcke
5. juni 2020
amazon supernatural
Foto: Supernatural/YouTube/Amazon Prime Video

Del artikel

REJOICE! Supernatural kan igen streames i Danmark. Mere præcist på Amazon Prime Video, og de har benådet os med alle sæsonerne (1-14), så man er helt klar til den vilde binge-watching!

Når nu Supernatural endelig er tilbage, så må man jo også indrømme, at 14 sæsoner er mange sæsoner at skulle se sig igennem. Derfor har jeg samlet mine 10 favorit-afsnit i denne artikel, så hvis du mangler et afsnit, du kan introducere dine venner for serien med, så kan du måske finde det her!

The French Mistake, Sæson 6, afsnit 15


Supernatural.

Det kræver altså sin mand at spille sig selv – dårligt og samtidigt gøre gevaldigt grin med sig selv. Det bedste er, at Dean og Sam intet begreb har om skuespil, eller hvordan verden hænger sammen uden monstre, og det gør dem utilpasse, bange og hysterisk morsomme!

Det er uden tvivl et af de sjoveste afsnit, der lander midt i en ellers seriøs sæson med engle, Apokalypsen og meget mere. Det fortjener at blive set!

Scoobynatural, Sæson 13, afsnit 16


SupernaturalScooby DooSupernatural

Sam, Dean og Castiel bliver på mystisk vis transporteret til en tegneserie-verden (nærmere betegnet Scooby Doos univers) og skal løse et mysterium i tegnet format samtidig med, at de forsøger at undgå at give Mysterie-banden evige mén, når det kommer til rigtige spøgelser.

Det er absolut et fantastisk afsnit, der bringer det bedste frem i skuespillerne, hvor de egentligt kun har deres stemmer at arbejde med. Og så er der faktisk ikke noget sjovere end at se Mysterie-banden blive ramt af en eksistentiel krise, når de opdager, at spøgelser og monstre er rigtige.

The Real Ghostbusters, Sæson 5, afsnit 9


Supernatural

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til at se After Life

Det er et af de mere bizarre afsnit, der findes i Supernatural, og det er absolut værd at se. Dean bliver indigneret hele tiden (især når der bliver nævnt homoerotiske undertoner), Sam er træt af det hele (og ruller med øjnene flere gange, end man kan tælle), og de er begge to super-trætte af de bøger, der er lavet om deres liv. Det er sjovt, lidt uhyggeligt, men mest af alt er det altså bare hylende morsomt.

Fanfiction, Sæson 10, afsnit 5


Supernatural

Sam og Dean ender på en sag på en pigeskole, der er i gang med at opføre en musical, som er baseret på de bøger, der er skrevet af dem.

Drengene ender midt i det mest underlige segment med subtekst, sange om mandetårer og deres mor, der bliver brændt i loftet, og de skal samtidig kæmpe mod det monster, der gemmer sig.

Det er virkelig et sjovt afsnit, hvor Dean forsøger at redde noget af sin ære ved at indsætte sig selv i manuskriptet og Sam ikke kan holde nallerne fra lyd og lys. Der er robotter, aliens, homoerotisk subtekst, mere subtekst og et helt igennem fantastisk cover af Carry On, Wayward Son, der både giver kuldegysninger og en lille tåre i øjenkrogen.

Changing Channels, Sæson 5, afsnit 8Tricksteren (Richard Speight Jr.) sender drengene ind i en verden af TV, hvor de skal navigere sig igennem en reklame for genital herpes, et medicinsk drama (der i den grad minder om Greys Anatomy), en sit-com (foran et live publikum), et japansk show (NUT CRACKEEEER) og meget, meget mere.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Defending Jacob

Det er et af de sjoveste afsnit, fordi drengene virkelig skal spille deres roller i de forskellige serier/reklamer, og det er evigt morsomt at opleve deres version af Knight Rider, hvor Sam er blevet bilen. Det er virkelig et afsnit, der får grinene frem!

Dog Dean Afternoon, Sæson 9, afsnit 5


Dean ender med at drikke drikken, og selvom det umiddelbart virker superfint, at han kan forstå hunden, så går det altså hurtigt ned ad bakke. Dean begynder nemlig selv at opføre sig som en hund. Han råber ad postmanden, kigger lidt frækt til en puddelhund og bliver reelt sur og ked af det, når han træder ind i et vegansk bageri.

Det absolut sjoveste i afsnittet er Deans diskussion med en due, der skider på hans bil. Jeg vil ikke sige mere end det – det skal opleves!

LÆS MERE: Supernatural-stjerne afløser (muligvis) Chuck Norris i ny reboot

Ghostfacers! Sæson 3, afsnit 13


Sam og Dean støder dog på dem i huset, og derfra begynder en vild kamp om overlevelse blandet med humor, banderi, homoseksuel kærlighed og … ja, det er faktisk svært at beskrive præcis, hvad der foregår i dette afsnit.

Det skal bare ses!

Yellow Fever, Sæson 4, afsnit 6


LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Space Force afsnit 1+2

Det er hysterisk morsomt at se en stor, stærk og normalt rimelig bad ass-mand som Dean blive bange for missekatte, små hunde og andre småting, der egentligt ikke er skræmmende, og det stikker helt af. Tegneserier i TV er uhyggelige, og Dean er generelt bare hårdt ramt. Det er hamrende sjovt, når han går helt ned med flaget af frygt for en kat.

Wishful Thinking, Sæson 4, afsnit 8


Det er nok et af de mest bizarre afsnit, fordi det bare virker rigtigt, for selvom ønskerne går skævt, så er det vel egentligt rimelig passende, at en teenage-dreng ønsker at være usynlig, så han kan smugkigge i kvindernes omklædningsrum, og det giver god mening, at en lille pige ønsker, at hendes bamse bliver vækket til live. At bamsen så er selvmordstruet, er en anden sag.

Mystery Spot, Sæson 3, afsnit 11


Mystery SpotHeat of The Moment

Det er utroligt, hvor kreative folkene bag afsnittet har været, når det kommer til dødsmetoder, og det strækker sig fra at blive ramt af en bil til at få et klaver i hovedet til at spise en dårlig taco. Det er absolut mit favorit-afsnit, der virkelig rammer latterknoglen for mig!

LÆS OGSÅ: Lucifer sæson 5 splittes i to

Se traileren til sæson 13


Del artikel

Læs mere omAmazon Prime Video

Andre Serier | Nyheder