Serier | Guides

ANNONCE: 3 stærke krimiserier: Månedens serietip på C More

AfLuna Stjerneby
10. marts 2021
Katherine (Abigail Spencer) i 'Reprisal'
Foto: Hulu

Del artikel

Denne måneds C More-anbefalinger byder på tre fængslende krimi-thrillers, der hver har en historie fyldt med mystik, spænding, og nervepirrende twists.

Jægerne sæson 2

'Jægerne'
Foto: C More

Er du til skandinavisk krimi-drama, så er C Mores orginialserie Jægerne noget for dig. Serien er en spin-off til de to Svenske hitfilm ved samme navn, som udkom i henholdsvis 1996 og 2011. Og nu har C More fået premiere på anden sæson af serien.

Efter mange år som politimand i Stockholm er Erik Bäckström (Rolf Lassgård, En Mand Der Hedder Ove) flyttet tilbage til sin hjemby i Nordsverige, hvor han lever et tilbagetrukket liv. Kriminalitet og korruption er udbredt i det lille samfund, og Bäckström dykker ned i en sag som viser sig at stikke dybere, end han først troede.

I rollen som Bäckströms nevø kan du opleve Johan Marenius Nordahl (Gåsmamman), og i den nye sæson er talentfulde Lena Endre (Kingsman: The Golden Circle) kommet til. Instruktørerne bag denne populære Nordic Noir-serie er Jens Jonsson (Kongen af Ping Pong) og Johan Lundin (Fartblind). Den nye sæson er produceret af Per Janérus (Modus) og Björn Carlström (Classmates).

The Missing

'The Missing'
Foto: C More

Hvis du elsker mysterier, der indeholder fascinerende fortællinger i form af puslespil, så vil du elske The Missing.

Serien følger Tony (James Nesbitt, The Hobbit trilogy) og Emily (Frances O’Conner, A.I. Artificial Intelligence), der er taget på ferie i Frankrig med deres femårige søn. Et mareridt udspiller sig, da sønnen forsvinder, og en langvarig og hektisk efterforskning indledes med gribende twists på vejen.

I rollen som efterforskningens mesterdetektiv kan du opleve en af Frankrigs mest populære skuespillere, Tchéky Karyo (The Patriot). The Missing er skrevet af brødreparret Jack og Harry Williams, som har skrevet tryllebindende thrillerserier som Retribution og Baptiste. The Missing har opnået en imponerende score på 8.2 på IMBD og har fået både Emmys og Golden Globe-nomineringer.

Reprisal

Fred Norris i 'Reprisal'
Foto: Hulu

Er du til femme fatales og krimi-noir med et amerikansk twist, så er thriller-serien Reprisal et oplagt valg.

Katherine Harlow (Abigail Spencer, Mad Men) oplever en nyfunden hævntørst, efter hun er blevet efterladt til døde af sin bror og hans bande. År efter – nu under navnet Doris – er hun klar til at få hævn, og med blod på tanden infiltrerer Doris banden for at knuse dem indefra.

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/10/C-More_Crime_Dec22_930x180.jpg
Foto: C More

Reprisal byder på ti actionfyldte afsnit, som er produceret af Warren Littlefield, produceren af hit-serierne The Handmaid’s Tale og Fargo. Castet består af stjerner som bl.a. Rodrigo Santoro (Westworld) som spiller bandemedlemmet Joel Kelly, og Mena Massoud (Aladdin) som grønskollingen Ethan Hart. Serien er skabt og skrevet af Josh Corbin (Quantum Break).

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Mest læste