Serier | Nyheder

Dyk ned i sexkulten NXIVM på C More

AfBuster Kristensen
10. februar 2021
Dyk ned i sexkulten NXIVM på C More
Foto: India Oxenberg i SEDUCED: Inside The NXIVM Cult 2020/C More

Del artikel

I Seduced: Inside the NXIVM Cult fortæller filmproducent og skuespiller India Oxenberg, om sin tid i sekten. Hun er datter af Dollars-stjernen Cathrine Oxenberg, der selv tidligere har medvirket i HBO-serien The Vow om sine oplevelser og hvordan hun forsøgte at få datteren ud af kulten.

C More har premiere på en minidokumentarserie om sekten NXIVM og dens leder Keith Raniere, der bl.a. er dømt for at holde kvinder som sexslaver.


Seduced: Inside the NXIVM Cult

I den rystende dokumentarserie beretter Oxenberg historien om den selvproklamerede selvhjælpsgruppes metoder til at indfange sine ofre. Organisationen påstod at kunne hjælpe kvinderne med at nå deres personlige mål gennem en række kurser og seminarer, men efterlod i stedet kvinderne med svære traumer efter de mange overgreb.

’Smallville’-skuespiller under anklage


trafficking

Under retssagen i 2019 kom det frem, at der var flere unge skuespillere blandt sektens ofre, men også at Allison Mack, der spillede Chloe i Smallville, havde en rolle at spille her. Hun var på anklagebænken, sigtet for at rekruttere nye medlemmer til sekten.

Historien om den uhyggelige sexkult bliver fortalt over fire afsnit i minidokumentaren, der har premiere d. 12. februar på C More.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: Your Honor, Lupin og Outlander

LÆS OGSÅ: Knutby-mordet: Ny true crime-serie på vej til HBO Nordic

LÆS OGSÅ: David Tennant spiller hovedrollen i ny true crime-serie

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder

Mest læste